Klandorfi arvates oli Pevkuri arvamus läbi mõtlemata ehk ta oli tüüpiline poliitik, kes midagi konkreetselt ei öelnud ja kui ütles, siis järgmises lauses võttis oma sõnad tagasi.

"Siin päris kindlasti ajakirjandust, veel vähem ühte ajakirja süüdistada ei saa. Küsimus on palju laiem. Euroopa on kaua hoidnud silmi kinni migrantide küsimuses. Ainult positiivselt, nendele andes, asju ei lahenda. Häirekellaks meile peaks olema Rootsi, kus 52 või 54 piirkonda võimuesindajatel asja ei ole," arvas Klandorf.

"Kuna uue valitsuse moodustamiseni on mõned kuud, siis see reaalselt ei annaks midagi. Ainult uue valitsuse moodustamisel peab arvestama, millised ministri portfellid kellelegi sobivad," leidis Klandorf Pevkuri tagasiastumise mõttekusest.

Pevkur lausus eile TV3le, et rünnakus oli osa süüd ajalehel endal. "Kui vaadata neid traagilisi sündmusi Prantsusmaal, kus praeguseks hetkeks on ka üks politseinik hukkunud, siis need traagilised sündmused said alguse meediaväljaannete enda käitumise poolt või seoses meediaväljaannete käitumisega ja sellega, et ei olnud ju üks pilapilt, vaid see oli pikaajalisem erinevate piltide koosmõju," leidis Pevkur. "Aga ega me lõpuni neid taustasid ei tea."