Jarmoga juhtus raske liiklusõnnetus möödunud nädalavahetusel ning kui siiani oli ta koomaseisundis, siis täna hakkab ta juba koomast välja tulema, teatas If Kindlustuse esindaja Rain Porss.

"Jarmol oli sõlmitud pikemaks perioodiks reisikindlustus ning kuigi kindlustuse vahendaja nimetab seda Austraalia noorte kindlustuseks, siis kehtib see ka mujal maailmas. Jarmo vanemad ja lähedased ei olnud teadlikud, et sõlmitud kindlustus kehtib ka Tais," lisas Porss.

If Kindlustuse isikukindlustuse tootejuht Terje Rabe ei mäleta analoogset juhtumit, kus õnnetusse sattunud klienti teavitab kindlustusselts ise omal initsiatiivil, et tal on olemas kehtiv kindlustuspoliis.

„Õnnetusjuhtumist teavitavad kindlustusseltsi üldjuhul kindlustatu ise või tema lähedased. Jarmo kindlustuspoliisi leidsin üleeile hilisõhtul Ifi andmebaasist pärast seda, kui olin uudistest kuulnud tema eesnime. Tema lähedased ei olnud teadlikud kehtivast kindlustusest ning kuna Jarmo ise on siiani koomas olnud, siis ei saadud ka tema käest informatsiooni. Kindlustuspoliisi summaks on valitud 30 000 eurot ja sellest ei pruugi küll Jarmo raviks piisata, kuid oluliseks abiks on see ravimisel kindlasti,“ lisas Rabe.

If Kindlustus soovib Jarmole kiiremat paranemist ning perele ja lähedastele jaksu talle toeks olemisel.