Uudised, mida teada tänastest Eesti ajalehtedest:

-1..+2°C
Täna tuleb pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund või lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3-10, õhtupoolikul saartel puhanguti 13 m/s.
Eesti Päevaleht kirjutab uuest püramiidskeemist, millega liitujad võivad enese teadmata saada küberkurjategijateks. Räägitakse ka Eesti majandusest ja täpsemalt sellest, et kui Eesti majandus uimerdab, millega pakub poliitikutele mõtlemisainet. Ligi tuhande ettevõtja arvamustest kujunes esimene majandusspidomeeter, mis lennutab otsustajate poole muredevalangu.
Praxise värskest analüüsist selgub, et soolise võrdõiguslikkuse seadust ei järgi isegi riigiasutused.
Õhtulehe kaaneloo staar on täna Contra, kes lippab lumel paljajalu, elab telefonita ja keeldub napsist. Luuletaja jooksis mullu 22 maratoni ning seda, et saada teada, milleks ta võimeline on. Loe tänasest lehest, mis olid Kelly Sildaru esimesed sõnad kodus ning mis on saanud pagarisaate võitjast Kristast.

Postimees kirjutab, et erakondade mõttetoad valmistuvad järjest aktiivsemalt presidendivalimisteks ja tekib küsimus, kas näeme Savisaare ja Kallase duelli.

Äripäev räägib, et maailma ühe rikkama koka Jamie Oliveri loodud äriimpeeriumist pudeneb üht-teist ka Eesti ettevõtetele.

Uudised, mida teada sündmustest maailmas:

Kui ÜRO otsus ei ole minu kasuks, astun reede keskpäeval saatkonnast välja ja aktsepteerin fakti, et Briti politsei võtab mind vahi alla, sest otsuse edasikaebamisel ei oleks enam suuremat mõtet.
Julian Assange
Reuters vahendab, et WikiLeaksi asutaja Julian Assange lahkub Ecuadori saatkonnast Londonis , kus ta sai varjupaiga 2012. aasta juunis , et vältida väljaandmist Rootsile. Ta aktsepteerib vahistamise reedel , kui ÜRO uurimine Suurbritannia ja Rootsi kasuks. Assange kardab kõige enam, et süüdimõistva otsuse puhul võib Rootsi anda teda üles USA-le.

AFP kirjutab, et USA riigisekretär John Kerry süüdistas kolmapäeval pärast rahuläbirääkimiste peatamist Moskvat ja Damaskust sõjalise lahenduse poole püüdlemises Süürias poliitilise asemel.
Kerry jõuliselt sõnastatatud avaldus tuli pärast seda, kui Süüria rahuläbirääkimised katkestati, ning Süüria presidendi Bashar al-Assadi kindel liitlane Venemaa teatas, et ei lõpeta oma vastuolulisi õhurünnakuid.

Ootame teie pilte ja tähelepanekuid, mida ka teiste lugejatega hommikublogis jagada aadressil vihje@delfi.ee või Rahva Häälde!