2010. aasta 1. mail pidas Boroditš veel Keskerakonna liikmena kõne meeleavaldusel Toompeal.

"Valitsus ja kuulekad koalitsioonierakonnad istuvad võimetult ja ootavad eurot nagu valget laeva, mis päästaks meid masu raudsest haardest, aga see on vale! Kui rahakott on tühi, ei ole vahet, mis rahaühik käibel on - tulemus on 100 000 töötut! Ja valitsus rõõmustab, et see arv vähenes 10% võrra. Härrad Toompeal, see on enesepetmine, need inimesed on riigi jaoks kadunud!" oli Boroditš Ansipi poliitika suhtes võrdlemisi kriitiline.

Boroditš rõhus kõnes ka sellele, et valitsus peaks lihtsalt keskerakondliku Tallinna eeskuju järgima ja looma töökohti juurde. "Kujutage ette, kui riik, kelle rahaline võimsus on 10 korda suurem, käituks samamoodi nagu Tallinn, siis töötus oleks kaks korda väiksem. Vaja on tahtmist! Kui valitsus ei hakka tegutsema täna, ootab sügisel meid uus töötuse kasv. Aitab sellest!" lausus ta.

Lõpuks lisas värske reformierakondlane: "Aitab sellest! Ütleme kõik koos - Ansip ja Laar, aitab valetamisest! Tahame tööd ja tegusid! Järgmisel märtsil peab siia tulema teine võim!"

Aastal 2013 on Boroditš otsustanud, et Reformierakonna majanduspoliitika on siiski olnud tõhus ja nende põhimõtted ettevõtlusvabaduse säilitamisel on talle südamelähedased. "Reformierakond on suutnud tuua Eesti edukalt läbi majanduskriisi. Võttes arvesse mujal Euroopas toimuvat on see väga suur saavutus," lausus Boroditš.

"Toetan poliitikat, mis seisab hea ettevõtluskeskkonna eest. Selleks, et elada paremini, peame rohkem teenima. Ainuke tee selleks on majanduskasv. Kui riigil läheb hästi, läheb ka inimestel hästi. See on Reformierakonna tuumväärtus, mis on ka mulle südamelähedane," kommenteeris ta.

Boroditš alustas enda tipp-poliitiku karjääri Keskerakonnas, mille liikmeks ta 2004. aastal astus. Ta on ka kuulunud Keskerakonna juhatusse ning olnud Tallinna abilinnapea.

Ta lahkus 2012. aastal erakonna fraktsioonist koos Rainer Vakra, Inara Luigase ja Lembit Kaljuveega ning koos moodustati demokraatide ühendus.