DELFI FOTOD ZAGREBIST: President Ilves ja Ieva Ilves jõudsid Horvaatiasse, kus tänavatel lehvivad Eesti lipud

President Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves alustasid täna kolmepäevast ametlikku visiiti Horvaatiasse, kus lisaks riigipea kohtumistele toimub mitmeid Eesti ja Horvaatia võtmeministrite kahepoolseid kõnelusi.
Loe edasi...

DELFI VIDEO: Päästeamet: Maxima laohoone võidi süüdata

Põhja päästekeskuse menetlusbüroo juhataja Armand Jürgenson ütles Ehitajate teel asuva Maxima laohoone põlengu asjaolusid kommenteerides, et on alust arvata, et põlengu võis põhjustada süütamine.
Loe edasi...

Tuleb kiire lõppmäng? Reps on homme kell 11 Keskerakonna aukohtu ees, 4 tundi hiljem võib juhatus ta juba välja visata

Keskerakonna juhatuse liige Mailis Reps läheb homme kell 11 võltsimissüüdistusega erakonna aukohtu ette. Juba kell kolm samal päeval toimub erakonna juhatuse istung, mis võib teha otsuse Reps välja visata. Reps lubab aga igal juhul jätkata tööd Keskerakonna juhatuses ja riigikogu fraktsioonis.
Loe edasi...

Kirjad Keskerakonna listis: Simson - Savisaar pole juba mitu aastat fraktsiooni töökoosolekutest osa võtnud

Jaanus Karilaidi teade, et ta kandideerib Kadri Simsoni vastu riigikogu keskfraktsiooni juhiks, tõi Keskerakonna siselistis kaasa kirjavahetuse Karilaiu ja praegu fraktsiooni juhtiva Simsoni vahel. Delfi avaldab need kirjad.
Loe edasi...

Advokaat: Ukraina pilooti Savtšenkot ei ole siiski veel süüdi mõistetud

Advokaat Nikolai Polozov eitas varasemaid teateid selle kohta, et Venemaa Rostovi oblastis asuv Donetski linnakohus mõistis Ukraina piloodi Nadia Savtšenko süüdi Vene ajakirjanike tapmises Luganski oblastis.
Loe edasi...

FOTO: Kõpu poolsaarel on rannikule uhutud tonnide viisi surnud kalu

Meri on Hiiumaal Kõpu poolsaare põhjarannikul kaldale uhtunud tuhandeid surnud kalu, mis pärinevad keskkonnainspektsiooni arvates ilmselt kalapüügiks mõeldud traalist.
Loe edasi...

TV3 VIDEO: Paide pussitamises kahtlustatav vahistati

Prokurör taotles täna pühapäeva varahommikul pussitamises kahtlustatavana kinni peetud 20-aastane Freddy vahistamist. Kohus rahuldas taotluse.
Loe edasi...

Pulmad nagu muinasjutus! Mihkel Mattisen abiellus oma kauni Polinaga Indoneesia rannal

Muusik Mihkel Mattisen on nüüdsest taas ametlikult võetud mees, kuna kosis oma imekauni pruudi Polina Seledtsova Indoneesia kaunil rannal. Abieluettepaneku tegi Mihkel Polinale täpselt aasta tagasi Tais ning paarike jagas nii tookord kui ka nüüd oma rõõmsat hetke ka sotsiaalmeedias, saades otsemaid õnnitluslaviini osaliseks. Vastabiellunute peres kasvab 2013. aasta suvel sündinud tütar Emilia.

Palju edu ja armastust ka Publiku poolt!
Loe edasi...

Kurikuulus võlgade väljapressija aitab Eesti rikkaid. 90ndad on tagasi.

Sularahatülide lahendamiseks kutsuvad Eesti ettevõtjad appi võlgade väljapressija Lembitu Kiti, kes kasutab raha tagasisaamiseks näiteks ähvardavad SMSe ja käib võlgniku koduukse taga kabet mängimas, kirjutab Äripäev.
Loe edasi...

„Põgenemisohtlik ja terrorismikahtlane” ehk Väliskülalise ootamatu visiit Harku kinnipidamiskeskusse

Eestisse tööd tegema ja sõpradele külla tulnud Portugali elanik, ajakirjanik ja kodanikuaktivist saadeti bürokraatia tõttu lennujaamast „vanglasse”.
Loe edasi...