"Lennart Meri ütles, et väike riik peab tundma oma sõpru ja vaenlasi. Ka riigis tuleb teada, kes sinimustvalget lippu enda punase pale varjamiseks kasutab," kirjutab Michal.

Poliitik nendib, et demokraatial võib olla vigu ning valitsus ja selle otsused ei pruugi igaühele meeldida. "Aga riik on meil oma ja iseolemine pole kaubeldav," märgib Michal. "Kui naabrimees ikka niiväga meeldib, ehk oleks aus tema juurde kolida?"

Nimelt kirjutas Delfi täna, kuidas SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) juht Varro Vooglaid ütles Objektiivi saates, et sobivate tingimuste korral on ta valmis leppima ka Vene võimuga Eestis.

"Mina olen seda varem ka öelnud ja ma ei häbene uuesti öelda, et kui Venemaa tegutseks sellisel viisil, et tagaks inimestele päriselt põhiseaduslikud õigused, ei teostaks vaktsiinisundi, ei teostaks apartheidi, jätaks inimestele võimaluse elada ja kasvatada oma lapsi vastavalt oma veendumustele, ei hakkaks ähvardama sind vangistusega, ei tahaks sind relvituks teha, ei tahaks su vanemlikke õigusi piirata, ei tahaks sinu lapsi sinu selja taga süstida – siis tekiks väga kiiresti väga tõsine küsimus… ma ei tea, mina tahan elada lõppude lõpuks normaalset elu," rääkis Vooglaid saates.
Loe täpsemalt Varro Vooglaiu avaldusest siit.