"Mida nad siis teinud on? Suuri lubadusi andnud - aga tegusid väga palju näha veel ei ole. Eks ootame ja näeme. Paar päeva tagasi lugesime, kuidas raske diagnoosiga haiged saavad küll mõnda üksikut ravimist soodustusega, aga üldiselt riigil suva. Olgu siis keski või reformi juhitud valitsusega tegu. Meeldib see, et peaminister käib aktiivselt rahva seas. Ja vähemalt kuulab - kuid aeg oleks ka tegudeks."

"Olen pettunud. Lootsin, et tuleb natukenegi teistsugune valitsus, aga ei, kõik läheb ikka vanaviisi edasi. See, mida lubati, siis kui opositsioonis oldi, on unustatud ja tegutsevad sama skeemi järgi nagu reformikad. Peaasi, et endil hea oleks ja rahvaarvamust ei kuula keegi."

"Kuna olen Rail Balticu vastane sellisel kujul, teeb mind kurvaks, et valitsuskoalitsioon on selle projekti heaks kiitnud. Keskerakond kiitleb sellega, et arvestab elanike arvamusega, aga RB projekt näitab, et nad ei arvesta. Nad isegi ei vaevu välja selgitama, milline on elanike arvamus. Omajagu süüd on selles elanikel endil, kes ei ole avaldanud survet saadikutele, kellele nad oma hääle andsid. Ma usun, et vähemalt sügisel teevad riigi elanikud selle projekti autoritele, reformaritele, enda häält neile mitte andes õige otsuse. Tallinnast viib Viljandisse täna väljaehitatud raudtee, mille rekonstrueerimine teeks kasu Eesti majanduse arengule. Täna kuulsin raadiost Simsoni väidet, et Rail Baltic viib Pärnu trassilt rekkade liikluse raudteele. Totrus kuubis. Endise rekkajuhina väidan, et enamus firmasid ei pane oma kaupa ja rekkasid rongi platvormi peale, et sellega sõita Poola piirini või siis Berliinini ainuüksi majanduslikel põhjustel. Selline vedu oleks ülemäära kallis, rekkafirmadelt võtaks poole tulust ja paartuhat rekkajuhti jääks tööta ning oleks sunnitud välismaale kolima. Urve Palo tegevus koalitsioonis tekitab järjest enam küsitavusi. Nüüd siis on Saksa välisministri suu läbi välja imbunud fakt, et me ei oleks pidanudki 2% kulutama oma pingelisest eelarvest sõjatehnika ostmiseks, mis siiani ei ole tehtud just kõige pädevamal viisil. Oleks saanud odavamalt, rohkem ja tegusamat tehnikat kulutatud rahaga soetada. Järjekordselt on see näide kõrgete ametnike isikliku vastutuse puudumisest oma otsuste eest."

"Praegu on kõik ainult sõna tasemel, üritatakse rahvale muljet avaldada. Tegudest, rääkimata tulemustest on veel vara rääkida. Seega siiani pole uus valitsus mulle erilist muljet avaldanud. Kuidagi ebakindel tunne tuleviku ja parema elu ees, et peab ikka ise hakkama saama. Riigi ja valitsuse peale ei looda - lusikaga antakse, kulbiga võetakse."

"100 päeva on liiga lühike aeg, et selle põhjal järeldusi teha. Kui pool valitsusaega selja taga, siis hakkab juba välja paistma, millist mõju on olnud ühel või teisel otsusel."

"Muidugi on ka sellel koalitsioonil omad möödalaskmised. Kuid nad on ju alles võimule tulnud. Juba see on suur pluss, et lõppenud on reformi seisvas vees loksumine ja toiduahelast kinni hoidmine. Ka praegu on tunda rabelemist, kuid andke aega, küll kõik paika loksub."