Simson ütles seda vastuseks Marko Reikopi küsimusele, kellele kuulub Krimm ja miks ei tühista Keskerakond sõlmitud koostöölepingut võimupartei Ühtse Venemaaga. Simsoni vastused neile küsimustele olid traditsiooniliselt kõrvalepõiklevad.

Teade Simsoni kandideerimisest sai koheselt erakonnakaaslastelt üsna kriitilist tagasisidet, näiteks Olga Ivanova nimetas seda väga ebameeldivaks uudiseks. Simson ei pidanud neid sõnavõtte aga sugugi kriitilisteks. "Kõik on veel väga vaoshoitud. 20 aastat Keskerakonnas on mu naha väga tugevaks kasvatanud," ütles Simson.

Ta ütles, et saab aru neist, kes peavad Keskerakonna esimees Edgar Savisaart parimaks kandidaadiks. Ta ütles, et saab aru, kui Yana Toom arvab, et Savisaarest paremat ei tule isegi aastakümnete pärast ja kui Heimar Lenk ütleb, et Savisaar on püha mees.

Ta kinnitas, et suhtub Savisaarde väga hästi. "Inimesena on mul valus vaadata, kui ta võtab selle rolli, et pekske pekske, ma lasen end teie kõigi nimel peksta," ütles Simson.

Ta vaidles vastu ka Yana Toomile, kes ütles, et venelased ei tunne Simsonit. "Narva piirkond poleks mind üksmeelselt nimetanud, kui mu nimi ja teod ei oleks neid kõnetanud," ütles Simson.

Ta ütles, et varem või hiljem peab ka Keskerakonnas toimuma põlvkonnavahetus.