TV3 "Seitsmeste uudistega" ühendust võtnud ema soovis oma pojaga juhtunud lugu jagada avalikkusega seepärast, et pöörata ta teiste vanemate tähelepanu nii tõsisele teemale, kui seda on kasvataja- või õpetajapoolne füüsiline vägivald.

Kriimustatud poiss

Intsident leidis aset lasteaias toimunud kontserdi ajal. Poisid ei plaksutanud niisama, vaid plaksutasid üksteise kätt. "Ja kasvataja abi oli tõmmanud ta niimoodi ära sealt rivist, et tal on käe peal päris suured verejäljed," kirjeldas poisi ema, lisades, et tegemist ei ole lihtsalt kriimuga, vaid haavaga, mis on vihaga tehtud.

Loo lasteaia Pääsupesa direktori Katrin Paldermaa sõnul sekkus kasvataja seetõttu, et poisid segasid kontserti. "Laulude vahepeal läksid õpetaja ja õpetaja abi võtma segajaid poisse enda juurde. Nad lihtsalt võtsid nad ära."

Küünistada saanud poisi käel oli tänagi näha küünistusejälgi ning poiss kinnitab, et lasteaiakasvataja tõmbas ta enda juurde ära ja küünistas.

Poisi ema sõnul eitas kasvataja abi esialgu juhtunut, kuid hiljem tunnistas oma tegu. Direktori sõnul on kasvataja käitumine sobimatu ja tehakse kõike selleks, et leida lahendus antud olukorrale.

Lapse ema sõnul on sama kasvatajaga ka varem probleeme olnud: ta on olnud kuri ja paljusid teisi lapsi tutistanud. "Isegi mina ei saa temaga normaalselt suhelda, ta on nii närviline, kuidas ta siis lastega töötab," kirjeldas ta.

Vaata täpsemalt TV3 Seitsmeste Uudiste videost.