"Palju õnne teile kõigepealt. Nii pika elueaga erakonda teist ma ei tea. Igavene vahva. Eks me sellest rääkisimegi," sõnas Savisaar majast lahkudes ning ei kommenteerinud Roosikrantsi residentsis aset leidnud arutelusid kuidagi sisulisemalt.

Kui koosolekupaika saabudes oli Savisaar ajakirjanike kohalolu suhtes pigem iroonilises meeleolus ning avaldas imestust, et teda pildistatakse, selmet ümbritsevat fotografeerida, paistis veteranpoliitik lahkudes üsna lustakas meeleolus olevat ning astus autosse piisavalt kepsaka sammuga, et endale hiljem toimunud erakonna sünnipäevapeol ehk ka paar tantsu lubada.

Täna kogunes Tallinnas Roosikrantsi residentsis Keskerakonna juhatus, kus otsustati, et partei peaministrikandidaat on kevadistel parlamendivalimistel Edgar Savisaar.

Eelmisel nädalal pakkus Jüri Ratas välja, et Keskerakonna peaministrikandidaadiks võiks saada tavapärase esinumbri asemel hoopis Kadri Simson, mis täna aga juhatuse heakskiitu ei leidnud.

Lisaks Savisaarele, Simsonile ja Ratasele olid koosolekul ka Enn Eesmaa, Arvo Sarapuu, Maarika Tuus-Laul, eurosaadik Yana Toom, Siret Kotka, Lauri Laasi, Mailis Reps koos lapsega jt.