Sooäär pani oma Facebooki lehele üles fototõmmise sõnumist, mis ütles (kirjapilt muutmata): "Peksa saade nignii, kuradi homokari see seadus on nii ,et relvad välja ja hakkame,relvistuma!!!kuradi homo kari?".

Pildi all soovitavad mitmed kasutajad Sooäärel pöörduda sellise ähvardusega politseisse.

Riigikogu võttis eile napi häälteenamusega vastu palju kirgi tekitanud kooseluseaduse, kohalolijatest oli seaduse poolt 40 liiget ja vastu 38, hääletamata jättis 10 saadikut.

Sooäär on üks seaduse tulistest pooldajatest ning saadik ütles seaduse teisel lugemisel riigikogu ees peetud kõnes, et on ka tapmisähvardusi saanud.

"Oli ilus päikeseline hommik. Jalutasin Toompealt alla Vabaduse platsile, kus minu juurde astus vanem meesterahvas. Ta vaatas mulle oma süngete silmadega otsa ja lubas mind sealsamas mättasse lüüa, kui ma selle eelnõuga edasi tegutsen. Jah, te kuulsite õigesti.

Ta oli ühe kurikuulsa sihtasutuse lehelt mu kohta lugenud, väitis, et on juba nõukaajal piidreid mättasse löönud ja ei karda midagi. Olin sõnatu. See polnud esimene tapmisähvardus, mille ma olin saanud, aga kindlasti kõige vahetum.

Esimese tapmisähvarduse sain juba koolipõlves, kui mu klassivend ütles mulle: "Kuradi pede, ma tapan su raisa ära!" Ma polnud talle midagi kurja teinud, näpuotsagagi puudutanud, ta polnud üldse minu maitse. Minu armastus oli kooli kõige ilusam tüdruk, medalilootus. Ma lihtsalt olin teistsugune, suhtlesin endast vanematega, muusikaringkondadega, tegin bändi, ei käinud nurga taga klassivendadega koni tõmbamas," kirjeldas Sooäär oma kõnes.