TV3 "Seitsmestes uudistes" rääkis Muuk, et täna öösel vallutasid vene sõjaväelased sõjakomissariaadi kesklinnast kümne kilomeetri kaugusel ning sinna filmima minnes tuligi neil loovutada mitmed mälukaardid.

"Tahtsime teha mõned ülesvõtted, seal on katusel snaiperid, bensiinijaama territooriumil on vene eriväelased jne. Üks neist aga tormas operaator Veiko Varese juurde ning nõudis, et annaksime talle kaamerast ja fotoaparaadist mälukaardid," kirjeldas Muuk-

"Inimesed linnas on kindlad, et nad on vene võimu all ja iga päevaga muutub olukord närvilisemaks. Vene sõjavägi näitab järjest enam võimu ja seda väga ohtlikult," rääkis Muuk.

Rünnakud ajakirjanike vastu on Krimmis viimasel ajal tihenenud. Reedel rünnati Simferopolis keset päist päeva Bulgaaria ajakirjanikke, kes omakorda nägid pealt tundmatute isikute rünnakut agentuuri APTN pressikeskuse vastu.

Agentuuri töötajate sõnul tungisid mehed sisse automaatide ja püstolitega ja surusid inimesed maha pikali ning nende järel sisenesid teised inimesed ilma maskideta ja tassisid välja hulgaliselt ülekandeseadmeid.

Uudis on täiendamisel!