'“Inimesed on väsinud ametkondlikest, bürokraatlikest ja poliitilistest mängudest,” lausus ta. “Olen veendunud, et Reformierakond saab pakkuda läbipaistvamat, linnakodanikust hoolivamat valitsemist.”


Randjärve sõnul pole praegused mängud kohalike maksude tasandil sobivad, seega tuleb läbi mõelda, kuidas jääks linnakodanikule rohkem raha taskusse. Samuti on vaja läbi vaadata kultuuri- ja spordiringide rahastamine. Toetuseid tuleb Randjärve sõnul kindlasti suurendada, kuna kui lastel pole suures linnas midagi pärast kooli teha, tekivad neil ahvatlused.


Randjärv sõnas, et tegeleda tuleb ka turvalisusega. “Mupo ei täida praegu sellele pandud ülesandeid, seega tuleb nende tegevus tuleb olulisel määral ringi vaadata.”


Randjärve sõnul suudab ta Tartu linnapea kogemuse põhjal tööd väga hästi ette kujutada. Linnapeana tuleks tema väitel vähem mõelda poliitilistele mängudele, rohkem aga linnakodanikele. Esmatähtis on see, missugune on inimeste igapäevaelu: kui mugav on neil kasutada teenuseid, näiteks lastehoidu või ühistransporti, lausus Randjärv. “Igasugused vastandused ühistranspordiga liiklejate ja autoga sõitjate vahel on minu meelest kurjast,” lisas ta. 


Randjärve sõnul pahandab teda kodanikuna see, kuidas kasutatakse Tallinnas inimeste raha propaganda ja meedia jaoks. “See raha, mida suunatakse oma lehtede ja televisiooni tootmiseks, ei ole proportsioonis vajaduse ja kvaliteediga,” selgitas ta. “Seega on tegemist küll ja veel.”
Praegu on Reformierakond Tallinna linnapeakandidaadina nimetanud lisaks Laine Randjärvele ka Valdo Randpere. Randjärv kinnitas, et juuni keskpaigaks on välja kuulutatud ka järgmised Tallinna linnapea kandidaadid. Lõplikud otsused langetatakse Tallinna piirkonna üldkogul 17. augustil.