Päeva lõpus paluti osalejatel täita tagasisideleht, kus anti hinnata 11 arutelupäeva kohta käinud väidet. Tagasisidelehe täitis 298 päeval osalenud 314 inimesest.

Neist 83 protsenti olid täiesti nõus ja 16 protsenti pigem nõus väitega, et "arutelud meie lauas olid huvitavad". 88 protsenti nõustus väitega "sain piisavalt oma arvamust väljendada". Pigem nõus oli selle väitega 10 protsenti.

Kokku 89 protsenti oli täiesti või pigem nõus ka väitega "hääletustulemused langesid üldiselt kokku minu eelistustega" (40 protsenti täiesti nõus, 49 protsenti pigem nõus, 7 protsenti pigem ei nõustunud ning üks protsent ei nõustunud üldse).

Sarnaste arutelupäevade kogemused mujalt maailmast ütlevad, et nende tulemusena suurenevad osalejate teadmised ja huvi arutlusel olevate teemade vastu. Laupäevasel arutelupäeval osalenutest nõustus 42 protsenti täiesti ja 44 protsenti pigem nõustus väitega "olen üldiselt poliitikast huvitatud" (11 protsenti pigem ei nõustunud ja 2 protsenti ei nõustunud üldse).

87 protsenti vastanutest ütles, et sai päeva jooksul uusi teadmisi arutlusel olnud teemadest ja Eesti poliitikast (49 protsenti oli selle väitega täiesti nõus, 38 protsenti pigem nõus, 9 protsenti pigem ei olnud nõus ja 3 protsenti ei nõustunud üldse) ning 82 protsenti ütles, et hakkasid arutlusel olnud teemade ja poliitika vastu rohkem huvi tundma (35 protsenti nõustus täiesti, 47 protsenti pigem nõustus, 13 protsenti pigem ei nõustunud ja 3 protsenti ei nõustunud üldse).

Huvitav küsimus on ka see, kuivõrd muutis info saamine ja arutelud osalejate algseid seisukohti. Tagasisideküsitlus näitas, et 51 protsenti osalejatest muutis vähemalt mõnda oma varasematest seisukohtadest, 19 protsenti mitmeid seisukohti ning 29 protsenti oma varasemaid seisukohti ei muutnud.

Arutlusel olnud 18 küsimuse kohta leiti, et need olid jõukohased. Väitega "arutelupäeva küsimused olid minu jaoks liiga keerulised" nõustus täiesti 3 protsenti, pigem nõustus 9 protsenti, pigem ei nõustunud 39 protsenti ja üldse ei nõustunud 48 protsenti vastanutest.

97 protsenti osalenutest hindas arutelupäeva hästi korraldatuks (77 protsenti täiesti nõus ja 20 protsenti pigem nõus, 2 protsenti pigem mitte nõus), 98 protsenti vajalikuks ürituseks (75 protsenti täiesti nõus, 23 protsenti pigem nõus, üks protsent pigem mitte nõus) ning kõik tagasisideküsitlusele vastanud osalejad ütlesid, et on rahul oma otsusega arutelupäeval osaleda (88 protsenti täiesti nõus, 12 protsenti pigem nõus).