"Kui arve tuleb, on selle suurus kindlasti üllatus, sest ühegi pakkujaga ma esialgu lepingut ei sõlminud ja jäin kasutama seda üldteenust," ütles Kiisler Delfile.

"Ei tahtnud valikuga kiirustada ja nende suurte värbamiskampaaniatega kaasa minna, pigem jälgin reaalset turuolukorda. Eks pärast jaanuari arve saamist tuleb otsustada, kuidas edasi, olen vahepeal ka täiendavaid pakkumisi võtnud," jätkas ta.

"Mul on viis last ja elektriarve on meie pere-eelarves väga oluline komponent, sest isegi kokkuhoidlikult tarbides on nii suure pere puhul lõppsummad täitsa kopsakad," ütles ta.

Tänasel valitsuse pressikonverentsil rääkis majandusminister Juhan Parts (IRL), et tema ei ole veel oma jaanuarikuu elektriarvet kätte saanud, kuid ta eeldab, et see tuleb eelmisest mõnevõrra suurem. Ka siseminister Ken-Marti Vaher (IRL), peaministri ülesannetes olev kaitseminister Urmas Reinsalu (IRL) ja kultuuriminister Rein Lang (RE) väitsid, et neile pole veel elektriarve saabunud.

Peaminister Andrus Ansip teatas, et tema elektriarve oli jaanuaris võrreldes detsembriga 9,4 protsenti suurem, kuid tunduvalt väiksem kui mullu aasta esimesel kuul.

Justiitsminister Hanno Pevkur (RE) ütles, et valis muutuva ehk börsihinna ja arve suurenes "vastavalt eeldustele".