Loe kommentaare artiklile siit:

E:

Täpselt nii võin ka mina öelda, et juba suurem osa tuttavaid ja sõpru on läinud välismaale elama/töötama. Ise elan Soomes juba 7aastat ja olen omadega väga heale järjele saanud. Ilus elamine, hea töökoht ja palk jääb ka ainult 200-300 euri Soome keskmisele alla. Kodumaale tagasi? Ei usu mina seda enam, et Eestis paremuse poole läheb! Kõik läheb seal ainult hullemaks paraku.

kal

Siin pajatavad kõik, et sõbrad on lahkunud, kuid tegelikult ju lahkuvad veel rohkem sõbrannad.
Meeste lahkumine poleks probleem, kui naised jääksid kohale ja sünnitaksid neile võõrsil töölkäijatele meestele muudkui lapsi ja mehed saadaks raha välismaalt.Oleks isegi parem, kui see, et mõlemad siin on. Juba mõni aasta tagasi oli kusagil intervjuu Tallinna perebüroo juhiga, kes ütles, et paneb paari massiliselt Eesti naisi välismaa meestega ja need naised on enamasti kaunitarid ning kõige järgi otsustades ka kõrge intelligentsusega.

metsaline

See on alles algus. Asi on tsüklisse läinud. Kõigepealt tullakse maalt Tartu või Tallinna tööle, siis aga edasi Soome-Rootsi ja mujale. Kui seal õnnestub pesa punuda, hakatakse kodumaal vahest pühade aegu vaid külas käima. Närilised ja äraostetavad aga räägivad - kõik on korras ja aina paremaks läheb. Oodake, kui euro kinni maksta tuleb. Maksumaksjaid aga jääb seni iga aastaga tublisti vähemaks.

hello

Ise lähen ka uuest aastast Soome tööle ja ei saa aru halvustavatest kommentaaridest inimeste kohta, kes ei soovi oma elu AS Eesti Vabariigis ära raisata. Reformierakond pole 20 aastaga siin riigis mitte midagi saavutanud ja miks nad peaks seda suutma järgmise 20, 50 või 100 aastaga?