Tagasihoidlik noormees pole koolis oma teoga hoobelnud - ei klassikaaslased ega õpetajad teadnud, et esmaspäeval meedias räägitud vägistamisjuhtumit aitas ära hoida Kristofer, vahendab TV3 "Seitsmesed uudised".

"Kõndisin õhtul sõbrale vastu, kui kuulsin pargist läbi minnes appikarjeid. Algul ei teinud välja, sest arvasin, et lapsed mängivad, kui aga karjumine läks kõvemaks, nägin, et üks naine rüseleb mehega," rääkis Kristofer.

Noormehe sõnul sai naine enne tema kohale jõudmist ise püsti ning hakkas ära jooksma. "Naine oli väga tubli, suutis ise mehel noa käest lüüa," lisas Kristofer.
Üheskoos helistati politseisse ja patrull sai vägistajale jälile.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja teatel üritas eelmisel reedel vanem mees Tartus pargis vägistada 32-aastast naist, mööduja sekkumine päästis naise.

14. detsembril kella 18.35 ajal püüti Tartus Narva maantee ja Vahi tänava ristmiku lähistel valgustamata pargis vägistada 32-aastast naist.

Mööduja sekkumisel kurjategija põgenes, tema tundemärgid edastati patrullpolitseinikele.

Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 61-aastase mehe. 15. detsembril rahuldas eeluurimiskohtunik Lõuna ringkonnaprokuratuuri taotluse ning mees võeti vahi alla kuni kuueks kuuks.