"Tegelikult võiks Reformierakond toetada kompromissina linnapea kohale ka Edgar Savisaare kandidatuuri. Sama käib ka sotside ja IRL-i kohta. Kuigi nad kõik on teinud erinevaid avaldusi seoses oma linnapea kandidaatidega, võiks kokkulepet siiski proovida. Tallinn ja terve Eesti ainult võidaks sellest," kirjutab Toobal oma blogis.

Toobal leiab, et Tallinnal on läinud tunduvalt paremini kui Eestil tervikuna ning usub, et Tallinna edu nimi on suurel määral Savisaar.

Reformierakond pakkus linnapeaks Allar Jõksi, kes ka ei tundu Toobalile halb variant olema kui oleks teada, kelle huvides ja millist poliitikat ta soovib ajada. "Seni on Jõks rääkinud ainult poliitika stiilist, mitte selle sisust. Mis viitab vägagi parempoolsete maskeraadile, et ebaõnnestunud poliitilise kursi eest vastutust mitte võtta ning samas üritades parempoolse poliitikaga sisuliselt jätkata, tehes vaid pisemaid kosmeetilisi parandusi vaikiva suu ja ilusate silmade ümbruses."

Samas ei välista Keskerakonna peasekretär, et kui pikaajalise kogemusega linnapea Edgar Savisaar peaks juhtuma Jõksi toetama ning kui Jõks lubaks jätkata Tallinnas linnale edu toonud keskerakondlikku poliitikat, siis oleks tal Keskerakonna toetus.