"Kuigi Reformierakonna toetus on võrreldes varasema küsitlusperioodiga kasvanud, ei mõjuta see meie igapäevast tööd, mille põhiline eesmärk on Eesti inimeste heaolu kasvatamine. Meie jaoks on tänastest reitingutest olulisem igapäevane töö selle nimel, et inimesteni jõuaks suurem palk, väärikam pension ja kvaliteetsemad avalikud teenused," kommenteeris Delfile reitingu langust Reformierakonna peasekretär Martin Kukk.

"Eesti on majanduskriisist väljunud edukana ning Reformierakond näeb Eesti tuleviku järgmist arengut eelkõige meie kõigi töö tootlikuse kasvus, mille tulemused on juba ka osalt näha. Majanduskasv on taastunud, eksport on kasvanud - kõik see loob eelduse tulevaseks inimeste elatustaseme kasvuks," kinnitas Kukk.

Emori uuringu kohaselt on SDE toetus märtsis 30 protsenti, mis on kaheksa protsendipunkti võrra kõrgem kui veebuaris. Reformierakonna toetus on 29 protsenti, mis on ühe protsendipunkti võrra kõrgem kui veebruaris.

Nii Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) kui ka Keskerakonna toetused on langenud. IRL-i toetus on langenud 14 protsendilt veebruaris 12 protsendile märtsis. Keskerakonna toetus on langenud 26 protsendilt 23 protsendile.