Saalist kostus seepeale suminat ning tagatipuks vahelehüüe "Tõmba uttu!", mis lisati neljapäeval ka stenogrammi. Nüüdseks on stenogrammi täiendatud ka nõnda hüüdnu nimega ja hüüatuse autoriks oli Andres Anvelt.

Sõnasõjani viinud mõttevahetust loe sellest artiklist. Riigikogu praegune stenogramm:

Esimees Ene Ergma
Palun repliik, Eiki Nestor. Palun, Eiki Nestor!

Eiki Nestor
Kuna minu nime nimetati kõnes, siis mul on õigus repliigiks. See ei ole küsimus, härra Randpere, võid lahkuda.

Valdo Randpere
Ei, ma jään siia ...

Esimees Ene Ergma
Oot-oot, siin ei tule dialoogi...
(Sumin saalis. Andres Anvelti vahelehüüe: "Tõmba uttu!")
Palun, Eiki Nestor, repliik!

Eiki Nestor
Aitäh, juhataja, ma tänan teid! Kõigepealt see üleskutse, mis käis. Kui meie muudatused oleksid läbi läinud, siis tööandjad oleksid saanud ka lepitaja juurde minna. Antud juhul jääb see üleskutseks, sellepärast et riiklikul lepitajal pole õigust selliseid lepingutest lahtiütlemisi kuidagi menetleda. Teiseks ma tahan öelda, et vaba mikrofoni aeg on esmaspäev, ja kolmandaks tahaksin repliigi korras öelda ka seda, et antud seaduseelnõu ja ka näiteks töötuskindlustuse hüvitisest ilmajätmist ei lubanud täna võimul olevad erakonnad ei enne valimisi ega ka peale valimisi, seda nad teevad praegu ja nüüd.

Esimees Ene Ergma
Aitäh! Palun, Raivo Järvi, milles küsimus?

Raivo Järvi
Tänasel emakeelepäeval tahaksin ma avaldada nördimust, minu meelest ei ole Eesti parlamendile kohane kasutada säärast kõnepruuki nagu tõmba uttu, see on esimest korda minu praktikas siin.

Esimees Ene Ergma
Vabandust, see ei ole protseduuriline küsimus. Jätkame läbirääkimistega, palun kõnepulti Marika Tuus-Laul Keskerakonna fraktsiooni esindajana. Kaheksa minutit.