"Ma ei ole kriitika vastu. Kui oleme midagi valesti teinud, peame saama ka kritiseeritud, aga nüüd... Kas keegi teab siis tõde, kuidas Rummi paberid meie meeste kätte sattusid," küsis Lenk. "Meile rääkis Toobal, et endine sots Ivor Onikson tõi ja ta pole neid ise vaadanud. Praegu ma usun teda. Mul pole ju teist informatsiooni," mainis Lenk. "Meie poistel pole isegi oskust, aega ega vajadust teiste arvutites käia."

Lenk ei soovita noorel kolleegil Toobalil veel tagasi astuda. "Kui ta tunneb, et pole midagi valesti teinud, siis ei peaks ka tagasi astuma," kinnitas Lenk.

Küll aga arvab ETV kunagine Moskva reporter Lenk, et president Ilves reageeris eile ETVsse minnes Keskerakonna järjekordsele skandaali arvustades üle.

"Küllap soovitas talle seda peaminister," lausus Lenk uskumatuna näiva arvamuse. "Ise poleks president selle peale tulnud," lisas ta. "Mulle meenutab olukord Savisaare lindiskandaali, mil Lennart Meri läks samuti ETVsse. Ilves tahtis olla nagu Lennart. Aga president poleks tohtinud minna nö esimesel päeval, mil pole ju veel informatsioonigi."

Lengi sõnul Toobal tagasi astuda ei kavatse.

Keskerakonna järjekordne skandaal algas eile, mil selgus, et kunagise sotsi ja nüüdse Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juhi Hannes Rummi kirjavahetus jõudis Priit Toobali töölauale.