1. "The Canyons" (2013)

Vanasti suhteliselt kvaliteetsete filmide poolest tuntud režissöör Paul Schrader ("American Gigolo") veedab praegu enamjaolt aega Nicolas Cage'i kohutavate filmide seltsis ("Dog Eat Dog", "The Dying of the Light"), kuid 2013. aastal valmis nii tema kui ka Lindsay Lohani "karjääri" halvim film "The Canyons", kus lõi kaasa ka pornostaar James Deen.

Film kogus populaarsust ainult vürtsikate sekistseenide poolest ja see oli ka kõik.

2. "The Brown Bunny" (2003)

Varalahkunud legendaarse ja väga mõjuka filmikriitiku Roger Eberti poolt 2003. aastal Cannes'i filmifestivali ajaloo halvimaks filmiks nimetatud "The Brown Bunny" teenis tähelepanu ainult ühe stseeniga: näitleja Chloë Sevigny rahuldas filmi lõpus oraalselt näitlejat ja režissööri Vincent Gallot.

See reaalne stseen oli ka põhjus, miks filmist väga palju räägiti, kuigi Eberti sõnad pidasid paika: see ongi kohutav film.

Ebert võttis hiljem küll sõnad tagasi, kui nägi filmi ümbermonteeritud versiooni, kuid kahju oli juba tehtud.

3. "9 ja pool nädalat" ("Nine 1/2 Weeks", 1986)

Kim Basingeri ja Mickey Rourke'i kuulsuse tipus valminud väga kehvalt vastu võetud erootilisele draamale tehti hiljem ka kaks järge, kuid see ei näita antud juhul mitte mingist nurgast, et tegu oleks olnud õnnestumisega.

Pigem soovis publik näha lihtsalt paljureklaamitud seksistseene Basingeri ja Rourke'i vahel.

4. "Striptiis" ("Striptease", 1996)

1996. aasta Kuldvaarikate jagamisel aasta halvima filmi "auhinna" teeninud Demi Moore'i "Striptiis" kriitikutele korda ei läinud, kuigi idee näha Moore'i striptiisi esitamas, tõi rahva kinni, mis omakorda päädis üle 130 miljoni dollari suuruse kassatuluga.

Ja kui arvestada, et filmi reklaamiti ka sellise postriga, siis ei maksa imestada, miks läksid kõik vaatama ühte suhteliselt viletsat filmi.

5. "Ürginstinkt" ("Basic Instinct", 1992)

Paul Verhoeven on suurepärane režissöör, kes tõi meieni näiteks "RoboCopi" (1987), "Total Recalli" (1990), "Starship Troopersi" (1997) ja ka möödunud aastal valminud "Elle'i", kuid see ei tähenda, et kõik tema filmid on head.

Sharon Stone'i ja Michael Douglase "Ürginstinkt" polnud midagi väga erilist: see oli kehv põnevik, mida müüdi ainult ühe kindla stseeniga, milleks oli muidugi üks ja ainus ülekuulamisstseen.

6. "Operatsioon Mõõkkala" ("Swordfish", 2001)

See režissöör Dominic Sena film ilmus ajal, mil teda sai veel nimetada lootustandvaks tegijaks, sest tõi tema meieni täiesti viisakad "Kalifornia" ja "Kadunud 60 sekundiga". Pärast "Swordfishi" oli aga selge, et see arvamus oli ennatlik.

"Operatsioon Mõõkkala" oli aga vilets teiste palju paremate filmide koopia, mis üritas häkkimist loosse kaasates olla 2001. aastal kaasaegne ja stiilne.

Seda stiilust üritati veel erutavamaks muuta stseeniga, kus Hugh Jackmani tegelaskujule sooritatakse oraalseksi ning tema peab samal ajal häkkima.

Õnneks kujunes Hugh Jackmanist suurepärane näitleja ja see stseen ei jäänud tema karjääri kõrghetkeks.