FOTOD | Hülgeliha, meriadru ja kukeseene vermut: terve aasta keskendub nüüd Pärnumaa maitsetele 07.05.2018, 14:31 Martin Hanson
Eesti Peakokkade Ühenduse president Rudolf Visnapuu "Aasta Kokk 2016" võistlusest: Eesti kokkade tase tõuseb iga aastaga 29.10.2016, 11:13 Priit Simson, Martin Hanson
GALERII: Pärnus serveeriti peakokkade gala-õhtusöögil merisiilikut, soolast kaerahelvest ja porgandi panna cotta 't 13.04.2016, 16:10 Martin Hanson
Tahkurannas pannakse ühele taldrikule Eesti ja Šoti köökide parimad maitsed 08.04.2016, 14:25 Martin Hanson
Soovist tõsta Pärnu restoranide taset algatas pealinnast suvituslinna kolinud peakokk Rudolf Visnapuu eduka restoraninädala 07.04.2016, 13:07 Martin Hanson
Merekultuuriaastale vääriliselt on homme algaval Pärnu Restoranide Nädalal menüüs rohkesti mereande 01.04.2016, 15:50