KUULA | Miks Pavlova ei õnnestu? Kasulikke kooginippe ja teisi olulisi köögitarkusi jagab Michelini soovitusega peakokk Andrus Saartok 21.03.2024, 19:15 Paula Särekanno
KUULA | Kiluvõileiva kõrgem tase! Valmista eestlaste rahvustoitu kokkade olümpial osalenud Koit Uustalu näpunäidete järgi 22.02.2024, 19:15 Paula Särekanno
KUULA | Angelica Udekülli lihtsad ja praktilised näpunäited, kuidas kodus paremini süüa teha 01.02.2024, 19:15 Paula Särekanno
Peakoka nipp: kuidas teha kartulist peene nimega, aga tegelikult väga lihtsat ja maitsvat gnocchit 31.01.2024, 11:19
KUULA | Kokandusmaailma tõusev täht Karl Friedrich Kuusk küpsetab imelist hapusaia ja jagab meiega oma nippe 18.01.2024, 19:06 Paula Särekanno
Peakoka nipp: Marko Sõmer annab nõu, kuidas valmistada aastavahetuse peolauale tõeliselt hõrku veisetartari 29.12.2023, 15:08
VIDEO | Kokkame koos Manuga: Tallinna ühe legendaarsema restorani kuulus Belgia šokolaadikook pidulikule pühadelauale 21.12.2023, 19:15 Paula Särekanno, Mari Skuin, Jasper Käänik, Oskar Kelk
KUULA | Millised road kuuluvad Eesti ühe edukama koka Tõnis Siiguri pühademenüüsse ja nipid-soovitused nende valmistamiseks (7) 07.12.2023, 19:15 Paula Särekanno
KUULA | Gordon Ramsay restoranis töötanud peakokk Marko Sõmer teab kõige krõbedamate ahjukartulite saladust (12) 23.11.2023, 19:15 Paula Särekanno
KUULA | Falstaffi poolt aasta kokaks nimetatud Silver Saa räägib oma seiklusrikkast teekonnast kokandusmaailma tippu 20.11.2023, 12:40
Peakoka nipp: üks töötav nõks, mis garanteerib, et saad igas restoranis alati parima kogemuse (9) 14.11.2023, 13:15 Mari Skuin
Nipid | Suure lihatüki hautamise põhitõed ehk kõige lollikindlam liha pehmeks küpsetamise meetod (8) 14.11.2023, 09:58 Paula Särekanno
Kööginoa eluiga sõltub selle teritamise kvaliteedist. Kui tihti ja kuidas nuga teritada? (25) 06.11.2023, 13:15 Paula Särekanno
Pista pätsid ahju! Mitte miski pole sügisõhtul parem kui soe sai, iseküpsetatud leib või karask 25.10.2023, 07:00 Deivi Kõverik
Peakoka nipp: üks lihtne lisaliigutus muudab koduse hakklihakastme eriti maitsvaks (28) 23.10.2023, 11:15
Peakoka nipp: miks pärmitainasaiad kodus kunagi nii kohevaks ei kerki kui kohvikus? (15) 17.10.2023, 07:04
Kuidas säilitada pärmi? Üks kaval nipp võimaldab järelejäänud presspärmi pikalt hoiustada nii, et see hiljem taina ikkagi ilusti üles kergitab (3) 22.09.2023, 07:05
Peakoka nipp: mida tuleb kotletitainaga enne praadima hakkamist kindlasti teha? (30) 20.09.2023, 11:15
KUULA | Michelini aasta noor peakokk Daanius Aas: julgus ebaõnnestuda on kõige olulisem julgus 14.09.2023, 07:04 Paula Särekanno