Rohenäpud, valmis olla ... läks! Vitamiinirikkaid idandeid ja võrseid saad kasvatada köögi aknalaual juba praegu (7) 14.03.2025, 19:10 Külli Holsting, Rain Kuldjärv, TFTAK teadur
Kasemahla aeg on käes! Nutikas võimalus, kuidas kasemahla säilitada nii, et toiteväärtus säiliks (20) 10.03.2025, 07:00 Rain Kuldjärv, TFTAK teadur
Huvitav teada: miks rõõsk koor vahtu läheb? Milliseid vigu vahustamisel kindlasti vältida? (10) 11.02.2025, 07:07 Rain Kuldjärv, TFTAK teadur
Mida me lähitulevikus sööme? Rain Kuldjärv nimetab trendid, mida toidumaastikul peale fermenteerimise peagi näha saame 04.10.2023, 11:11 Margit Arndt-Kalju
Toiduteadlane Rain Kuldjärv õpetab lääneeurooplasi hapukapsast sööma: hapendamine päästab maailma toidumuredest 08.09.2023, 11:15 Margit Arndt-Kalju
Kuidas säästavad toidult eksperdid? Tippkoka ja teadlase soovitused paremaks ja soodsamaks toidulauaks (14) 27.08.2022, 09:02 Eget Velleste
VIDEO | 8 aastat säiliv toit?! Toiduteadlane Rain Kuldjärv selgitab, kuidas see on võimalik 13.12.2019, 14:35 Oma Maitse