Sauteerime köögivilju! Sõna ja ajalugu on küll pärit Prantsusmaalt, kuid nüüd on meetod tuntud üle ilma 08.11.2022, 20:29 Retseptid: Rita Osa
Peene nimega lihtne lahtine pirukas — kohupiima, pohla ja mustika galette 08.04.2022, 19:25 Tekst ja fotod: Tuuli Mathisen
KÖÖGIIKOON | Kõikide toidublogijate ja telekokkade eelkäia Julia Child – bon appétit! 24.11.2021, 09:25 Greete Kõrvits
Prantslannade argised ja kavalad nipid, mis tagavad neile imetlusväärse figuuri (1) 20.05.2020, 11:25 Anne & Stiil arhiiv
ISADEPÄEV | Tee nädalavahetusel KARTULISALATIT! Enne seda loe lisaks, kuidas metslinnust majoneesis selline salat üldse sündis 08.11.2019, 08:48 Mari-Liis Ilover
Kas tead, mida tähendab amuse-bouche tegelikult? Prantsuse köögikeeles on pikantsust ja tabavat väljendusoskust 21.10.2019, 20:01 Kristin Kõks
Kõige lihtsam viis saada kirsid koogi sisse on valmistada just seda kooki 08.07.2019, 10:00 omamaitse.ee
3000 kokka, 3000 menüüd, 1 päev: Prantsuse gastronoomia tähelepanupäev Good France toimub jälle ka Eestis 19.03.2018, 14:11 Martin Hanson
Nagu prantsuse maavanaema juures ehk tiir Pariisi kangialuste kohvikutes 25.12.2017, 16:20 Silvia Pärmann
Väike ürdiõpik | Õpi tundma Eestis levinumaid ürte ning nende kasutusvõimalusi 29.07.2017, 12:13 Maitsed.ee
Hõlmi peakokk, kelle õigel ajal tehtud valikud viisid Eesti tippkokkade hulka 24.05.2017, 13:35 Martin Hanson
GOOD FRANCE: Vaata, mida pakuvad restoranid Prantsuse toidupäevade raames õhtusöögiks 16.03.2017, 12:15 Martin Hanson
Suvi on roosa ehk Euroopaliku rahvana peame meiegi tarbima rohkem rosé -veine 20.06.2016, 16:40 Kalle Müller
MENÜÜD AVALIKUSTATUD: Järgmisel esmaspäeval toimub Eesti restoranides Prantsuse köögi päev 14.03.2016, 15:45