Sahvtid ja kompotid, moosid ja marinaadid: kuidas vanasti toitu säilitati? 28.09.2023, 00:00 Anu Kannike
RETSEPT | Särtsuga alõtšakaste on vahva väikese vürtsiga hapukas lisand kanale või liharoogadele 27.09.2023, 19:15
EDULUGU | Tants ümber moosikatla ehk kuidas väikses koduköögis eestlaste lemmikmoosid kahekesi valmis keedetakse (4) 23.09.2023, 07:04 Margit Arndt-Kalju, Meeli Küttim
Maakodu lugejad jagavad oma lemmikuid köögiviljahoidiste retsepte. Proovi järele! (2) 20.09.2023, 16:04 Maakodu
Tee ketšupit! Viis võimalust, kuidas tomatid, seened ja peedid imeliselt maitsvateks ja pikalt säilivateks kastmeteks vormida (2) 22.08.2023, 07:15 Toimetas: Mari Skuin
Säilita suvemaitseid! Purki tehtud tomati-sibulasalat sobib paljude toitude sisse ja kõrvale (4) 14.08.2023, 07:00 Tuuli Mathisen
Mida teha suvikõrvitsast? Pista purki, keeda salatit, marineeri õlis või tee värske soolakurgi moodi suvehõrgutist (2) 31.07.2023, 08:44 Tuuli Mathisen
Nõuanded ja retseptid | Kukeseened otse pannile ja valmis! Kuidas ja mida veel valmistada eestlaste lemmikseentest? 28.07.2023, 10:49 Tekst, retseptid ja fotod: Tuuli Mathisen