Teenimatult unarusse jäänud soodsad ja maitsvad lihatükid: kuidas valmistada kanapugu, -maksa või -südant? (13) 26.04.2023, 13:46 Tuuli Mathisen
Retronädalavahetus! Nostalgiline “Pealinna salat” grillkanaga 14.04.2023, 17:00 Retsept ja foto: Tuuli Mathisen
Lidl Eesti kommentaar tibude julma tapmise videole: mõistame selgelt hukka näidatud väärkohtlemise (40) 15.11.2022, 12:33 Hebo Rahman
Retsept | Hapukoore-brändikastmes pannikana rosmariiniga valmib pliidil vähem kui tunniga! 31.10.2022, 18:56 Rita Osa
Head ideed: neli teenimatult unarusse jäänud toiduainet, millega saab roogadele anda täiesti uue ja hõrgu maitse 26.10.2022, 14:15 Good Food
Kanaliha on argiõhtu päästja! Viis mõnusalt kodust toitu kanaga — valmivad kiiresti ja sööjad nõuavad kindlasti lisa 08.02.2022, 14:43 Retseptid: Tuuli Mathisen
Lihatööstur Olle Horm: kanad ei kao meie tootesiltidelt mitte kuhugi! (11) 16.10.2021, 09:01 Silja Lättemäe
Kanalihaekspert selgitab: kas värske kanaliha tuleks enne tarvitamist alati üle pesta? Milline maitseaine sobib kanale kõige paremini? (5) 30.07.2021, 19:25 Mari Skuin
VIDEO | Grilliekspert hindab kanašašlõkke: milline lihatükk väärib jaaniõhtul vardasse torkamist, mis aga jääb grillides kuiv kui saepuru? 22.06.2021, 14:19 Ragnar Esken
Lihaekspert õpetab: kuidas grillida mahlane ja täiuslikult küps kanaliha 10.06.2021, 08:15 Toimetas: Mari Skuin
Nädalavahetusel on plaanis kana grillida? Neli lihtsat viga, mida vältida (1) 16.04.2021, 17:30 Kasulik
Liha valimise põhitõed: millist tükki kasutada hautamiseks, millist praadimiseks? Ja kuidas hinnata liha värskust? 29.12.2020, 00:15 Tuuli Mathisen
Revolutsioon on alanud! Esimene laboris julmusevabalt kasvatatud kanaliha jõuabki juba müügile! 02.12.2020, 11:50 Toimetas: Mari Skuin
Kana 4 erineval moel – tulistest ampsudest klassikaliste roogadeni. Valmivad kiirelt ja pakuvad palju häid maitseid! 17.04.2020, 15:16 Retspetid: Tom Kerridge