Rullbiskviidi metamorfoosid | Ühest tainast saad välja võluda viis erinevat kooki 09.03.2024, 10:18 Rita Osa
Pirukas tervele perele ja mitmeks päevaks! Punase kapsa plaadipirukas kohupiima-muretainaga (2) 05.03.2024, 07:05 Rita Osa
15 võimalust, kuidas kasutada sojakastet: lisa seda ka ananassile, jäätisele, tainale või puljongisse (4) 04.03.2024, 19:15 Tekst ja fotod: Tuuli Mathisen
RETSEPT | Suur ja mahlane plaadipirukas porgandi ja juustuga täidab kõhu pikaks ajaks ja maitseb kõigile 27.02.2024, 07:15 Kadri Walsberg
KODUNE PIPARKOOGITEGU | Viis erinevat piparkoogitainast: klassikaline, gluteenivaba, tervislik, apelsiniga ja vegan (5) 01.12.2023, 11:15
RETSEPT | Häbematult lihtne, aga hõrk kooslus: kiire pirnipirukas juustu ja salaamiga 28.11.2023, 11:15 Merilin Siimpoeg
Keedutainast keerutades! Kuldpruuni krõbeda pealispinnaga ekleerides on vähe tainast ja palju täidist! Vaata ka Karpatka retsepti! 27.11.2023, 19:23 Rita Osa
Meie küla parim kokk: Proua Maimu Mulgi korbid kolme erineva täidisega ning suure pidukorbi retsept (6) 04.11.2023, 07:03 Mari Skuin, Meeli Küttim
Pealt krõbedad profitroolid ehk krakleepufid — kuidas valmistada küpsetisi, kus kohtuvad keedu- ja muretainas? (1) 02.11.2023, 11:15 Fotod: Gregor Jürna, Rita Osa
Kokka nagu proff! Tom Kerridge'i pubiklassikud - ürdine ahjuliha ja kalapalad tainas laimikastmega (3) 18.10.2023, 19:19 Tom Kerridge, Jonathan Kerridge
RETSEPT | Kuulus pärmiga kergitatud ja ohtralt pähkleid täis šokolaadibabka - pehme ja mõnus 17.10.2023, 19:15 Paula Särekanno
KUULA | Kuidas teha kodus pagarikoja väärilist croissanti? Saiaküpsetamise saladusi jagab Karjase saia looja Kenneth Karjane 12.10.2023, 09:51
TREND | Küpseta nädalavahetuseks kohevat ja ürdirohket focaccia't! (5) 06.10.2023, 15:45 Nadine Brown, Ella Miller
Lihtne valmistada ja veelgi lihtsam (lõputult) süüa: suus sulav õunakook mandlilaastudega 05.10.2023, 08:21 Paula Särekanno
Tahaks õhtusöögiks midagi eriti head? Kartulipõhjal suitsukana-seenepirukas kodujuustuga täidab kõik ootused! 02.10.2023, 07:18 Tuuli Mathisen
Kokka nagu proff! Millist tainast tuleb segada rohkem, millist vähem? Mis juhtub koogiga, kui tainast liiga hoogsalt segada? 29.09.2023, 07:02 Rita Osa
Kuidas säilitada pärmi? Üks kaval nipp võimaldab järelejäänud presspärmi pikalt hoiustada nii, et see hiljem taina ikkagi ilusti üles kergitab (3) 22.09.2023, 07:05