Läbi aegade ei ole Huawei teinud kompromisse oma seadmete kaamerate võimekuses ja P40 Lite ei ole erand. 48 MP põhikaamera, 8 MP ülilainurkobjektiivi, 2 MP makroobjektiivi ja 2 MP bokeh-objektiivi kombinatsioon võimaldab Huawei P40 Lite’i kasutajatel jäädvustada parimaid pilte ning videoid, olgu päeval või öösel.

„48 MP põhikaamera toetab Huawei uusimat mitmekaadrilise kompositsiooni tehnoloogiat, mis jäädvustab samal hetkel mitu pilti ja kombineerib iga foto parimad omadused. 8 MP 120-kraadise ülilainurkobjektiiviga saab jäädvustada värvikirevat loodust, detailset linnamaastikku ja lõbusaid grupipilte,“ ütles Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina.

Nelikkaamera öörežiim teeb Huaweile omaselt häid pilte ka pimedas ning seda ilma statiivi ja muude nippideta.

Selfid on P40 Lite’i leivanumbriks. Esikaamera on varustatud Super Night Selfie 2.0 versiooniga, et jäädvustada silmipimestavaid selfisid mistahes valgustingimustes. Täiustatud AI-algoritmide abiga optimeerib kaamera nii pildistatavat objekti kui ka tausta, aidates nutikalt väikese vaevaga suurepäraseid pilte teha.

Huawei koolitusjuhi sõnul on P40 Lite’il täiesti sile 6,4-tolline Punch FullView ekraan, mille suhe korpusega on 90,6 protsenti ja mis toetab Full HD+ resolutsiooni ning pakub laia värvigammat. Esikaamera on paigaldatud nähtamatult ekraani ülemisse vasakusse nurka.

Telefoni kõik neli külge on kumerdatud äärtega, mille abil püsib seade käes nagu valatult. Sõrmejäljeandur on mugavalt integreeritud toitenuppu, võimaldades nii hõlpsat juurdepääsu ja seadme kiiret avamist.

„Seadmel on ka mitu disainiuuendust – selle valguse käes mängiv tagakorpus on 3D-efektiga ning saadaval kolmes metallikefektiga toonis: kesköömust, kirsiõieroosa ja purustav roheline. P40 Lite muudab teistest eristumise lihtsamaks kui kunagi varem,“ ütles Jekaterina Mishina.

Kujutle, et saad telefoniga kaasa suurepärase mängukonsooli ja seda taskukohase hinnaga. P40 Lite on müügil hinnaga 299 eurot, mis on oma klassi soodsaim, kuid võimalusterohkeim pakkumine.

Telefon on varustatud Kirin 810 kiibiga, millel on suurem jõudlus ja väiksem energiakulu. Mängusessioonide ajal mängib suurt rolli kohandatud Mali G52 GPU-seade. Koos Huawei uuendusliku Kirin Gaming+ tehnoloogiaga, mis kasutab tehisintellekti GPU, CPU ja RAM-i reguleerimiseks, suudab Huawei P40 Lite pakkuda sujuvat ning stabiilset mängukogemust.

Et head hetked kauem püsiksid, on Huawei P40 Lite’il võimas 4200 mAh aku ja 40 W Huawei SuperCharge’i kiirlaadimisega laeb telefon poole tunniga täis 70 protsenti akust.

P40 Lite tuleb sisseehitatud uuendusliku AppGallery rakenduste platvormiga, mis on maailmas suuruselt kolmas äpipood. AppGalleryst leiab maailma kõige kasutatavamad telefoniäpid ja Huawei töötab pidevalt tähtsaimate kohalike rakenduste lisamise nimel. Mõningaid platvormilt praegu veel puuduvaid rakendusi saab alla laadida ametlikelt kodulehtedelt või Quick Appsi funktsiooni kasutades.

Kui sa enda lemmikäppi mingil põhjusel Huawei AppGalleryst ei leia, siis selle allalaadimiseks on mitu alternatiivi. Rakendusi saab alla laadida ametlikelt veebilehtedelt, kasutada Quick Appsi süsteemi või uut Phone Clone’i lahendust enda andmete liigutamiseks eelmisest telefonist. Phone Clone’i kasutamiseks tuleb lihtsalt mõlemas seadmes Phone Clone sisse lülitada, tuvastada oma uus ja vana seade ning need siduda. Phone Clone’iga on võimalik seadmetevahelist andmevahetust teha olenamata sellest, millist operatsioonisüsteemi varem kasutasid.

Huawei võtab igati arvesse ka AppGallery kasutajate soove. Kui kasutaja annab platvormi kaudu teada puuduolevast, kuid väga olulisest rakendusest, siis võtab ettevõte selle lisamise enda südameasjaks ja annab kasutajale isiklikult märku, kui rakendus on platvormile saabunud. AppGallery meeskond teeb koostööd parimate arendajatega üle maailma.

Seoses koroonaviiruse levikuga on Huawei teeninduspartner loonud spetsiaalse seadmete hooldussüsteemi. See sisaldab ukselt-uksele teenust, garantii pikenemist kolme kuu võrra* ja seadme desinfitseerimist pärast hooldust. Teenus kehtib kõikidele Huawei telefonidele.

Ühendades endas suurepärase disaini, kaamera ja mängud, on Huawei P40 Lite oma klassi soodsaim nutitelefon, kust ei puudu ükski tänapäevane tehnikaime. Kui oled kirglik fotograafiahuviline või väsimatu mängur, on Huawei P40 Lite just sulle.

* Kui karantiiniolukord kestab pikendatud garantiist kauem, pikendatakse garantiid automaatselt veel kolme kuu võrra.

Jaga
Kommentaarid