Arusaamatul põhjusel ründab videos üks mees teist, kes seejärel kööginoa haarab ja ründajat pussitab.

Filmija mugistab selle peale naerda. Pussitatud mees saavutab elu ja surma peale käivas võitluses siiski ülekaalu, ning pussitaja variseb tema hoopide all põrandale. Seejärel soovitab peksmise järele jätta ka filmija.

Delfi videot ilmselgetel põhjustel ei avalikusta. Küll aga uurisime, mis videoga tegu on ja kas seal üles astuvad isikud on ikka tervise juures.

"Kõnealune video on pärit tänavu kevadest. Sündmus toimus 17. märtsil kella kolme paiku öösel Võru linnas," ütles Delfile veebikonstaabel Ville Ränik.

Tüli kerkis ühise alkoholitarvitamise käigus, mil 31-aastane meesterahvas haaras kööginoa ning lõi sellega korduvalt 36-aastast meest. Lööja toimetati arestimajja ja peeti kahtlustatavana kinni, kannatanu toimetati haiglasse.

„Miks ja mis eesmärkidel juba kevadel filmitud video nüüd sotsiaalmeedias ringlema hakkas, ei ole hetkel küll selge, ent saame kinnitada, et äsja toimunud vahejuhtumiga ei ole tegemist," kinnitas Ränik.

"Küll aga tuletame kõigile meelde, et vägivaldse sisuga videote levitamine sotsiaalmeedias näitab noortele äärmiselt halba eeskuju ning tihtipeale puudub nende videote juures ka kontekst,“ sõnas veebikonstaabel.

Tema sõnul peaksid kõik, kes internetis säärast häirivat sisu märkavad, sellest politseile teada andma, mitte seda niisama, ilma kontekstita edasi jagama.

„Nii ka praegu, mil tegelikult video postitaja ei selgitanud oma motiive ega sündmuse tausta. Jäi mulje, nagu tegemist oleks nüüd ja praegu toimuva või äsja lõppenud sündmusega, mille sisu valmistab video autorile nalja," tõdes ta.

"Kui märkate sotsiaalmeediakanalites häiriva sisuga videosid, soovitan neid alati raporteerida või anda märku veebikonstaablitele,“ lisas Ränik.