PPA andis teada, et mees võis süüdata 2017. aastal septembrikuu öösel Tallinnas Gonsiori tänaval teise meesterahva. Kannatanu sai põletushaavu, kuid tema vigastused ei olnud eluohtlikud.

Turvakaamera salvestiste ja teiste kogutud tõendite läbi töötamisel sai selgeks, et videos nähtav mees võib olla kuriteoga seotud. "Oleme kriminaalmenetluse raames läbi viinud hulgaliselt menetlustoiminguid ja suhelnud piirkonnas liikuvate ja elavate inimestega, et tuvastada kahtlusalune või leida üles need inimesed, kes võiksid kahtlusalust teada. Paraku pole meil õnnestunud tema isikut tänaseks kindlaks teha. Kuna tegu on raske kuriteoga, pöördume nüüd avalikkuse poole. Palume kõigil, kes tunnevad ära videos ja fotol oleva mehe või teavad kedagi, kes võiks meid aidata lähemale mehe tuvastamisele, anda sellest politseile teada," selgitab Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talituse juht Hisko Vares.

Infot oodatakse Põhja prefektuuri kriminaalbüroo isikuvastaste kuritegude talituse telefoninumbril 5887 2417 või e-postil pohja.isikuvihje@politsei.ee. Soovi korral tagatakse teatajale anonüümsus.