Kesklinna, Põhja-Tallinna ja Kalamaja piirkonda tasub sõidukiga liiklejatel võimaluse korral vältida laupäeva, 7. septembri õhtul ja pühapäeval, 8. septembril.

Reedel, 6. septembri õhtul kell 19 toimuva Nike Noortejooksu stardi läbiviimiseks peatatakse lühiajaliselt liiklus Kaarli puiesteel, Toompea tänaval, Falgi teel ja Toompuiesteel. Liiklus avatakse koheselt pärast stardi läbiviimist ja jooksjate möödumist.

Laupäeval, 7. septembri õhtupoolikul on kümne kilomeetri pikkuse Sügisjooksu läbiviimiseks liikluses olulised muudatused kesklinna ja Kalamaja piirkonnas.

Pühapäeval, 8. septembril kell 9 startiva maratoni ja kell 10.15 algava poolmaratoni läbiviimiseks on liiklusmuudatused kesklinnas, Rocca al Mares ja Põhja-Tallinnas.

Kõigil liiklejail tasub varakult tutvuda liiklusinfo ja liiklusskeemidega. Võimaluse korral soovitatakse planeerida oma tegevusi võistlusvälisele ajale ning olla võistluspäevadel hästi tähelepanelik. Sõidukijuhtidel tuleb hoolega jälgida ajutisi liiklusmärke ning järgida reguleerijate märguandeid ja soovitusi.

Ürituse täpse liiklusinfo ja -skeemid on SIIN.