Orgu sõnul on ülekaaluliste laste ja täiskasvanute arv kasvutrendis, kuid Eesti poliitikud vaatavad seda kõike lihtsalt pealt. “Kui Eesti poliitikud ei kavatse vastu võtta julgelt ja jõulisi otsuseid ülemäärase kehakaalu kui kasvava ühiskondliku probleemi lahendamiseks, vaid istuvad topistena oma kõrgepalgalistel ja suurte hüvedega ametikohtadel, siis tuleb kohustused Brüsselist ette kirjutada,” sõnas Orgu enesekindlalt.

Orgu ütles, et erinevalt teistest poliitikutest motiveerib teda positiivne muutus, mitte omakasu. Seega lubab ta annetada parlamendiliikme igakuisest tulust 1000 eurot heategevuseks.

Valituks osutudes luba Orgu kindlasti Euroopa Parlamenti minna ja tegusid tegema hakata. "Ma ei ole topis, ma olen tegija, olles aidanud kaotada kümnetel tuhandetel inimestel sadu tuhandeid kilosid üleliigset kehakaalu, ning kindlasti kavatsen veel aktiivsemalt töötada tervema ja õnnelikum Eesti rahva nimel Euroopa Parlamendis," kinnitas ta.

Orgu on sündinud ja kasvanud Tallinnas. Ta on õppinud kokaks ning töötanud sellel erialal nii Eestis kui Londonis, kus ta õppis personaaltreeneriks ja toitumisnõustajaks.