Olev lahkus reedese päeva jooksul oma Mändjala külas asuvast kodust teadmata suunas. Olevit nägi politseile teadaolevalt viimati tema abikaasa reedel kella 7.45 ajal hommikul. Abikaasa läks hommikul tööle ja õhtul tagasi koju tulles Olevit kodus ei olnud ning ta pole siiani koju tulnud. Mehe sõbrad ja tuttavad ei ole samuti teda näinud ega oska öelda, kus ta viibida võiks. Olevi telefoni kodus ei ole ja positsioneering näitab, et telefon asub kodumaja läheduses asuva masti piirkonnas.

Politseiametnikud kontrollisid reede õhtupoolikul koos Olevi lähedastega tema elukoha ümbrust ja ümberkaudseid alasid, kuid paraku meest ei leitud. Kuressaare politseijaoskonna vanemkomissar Rein Rand ütles, et mehe elupaiga läheduses asuv ala on võsastunud ja soine, mistõttu on seal teatud aladele ligipääs raskendatud. „Pimeduse tõttu lõpetasime maastikuotsingud, kuid kaasasime otsingutesse PPA lennusalga kopteri, mis vaatas otsinguala üle, kuid kahjuks meest ei leidnud."

Täna hommikul leiti mehe telefon tema koduhoovi pargitud autost. "Jätkame täna maastikuotsinguid Mändjala piirkonnas. Olevi kodupiirkonna ümbrusest otsivad teda naabrid ja sugulased ning Kuressaare politseijaoskonna merepäästepatrull kontrollib ATVga Mändjala rannikuala. Lisaks on ümberkaudsed elanikud tulnud appi rannikuala läbi vaatama veel kahe ATVga," kirjeldas Rand.

Mehe isikukirjeldus on edastatud politseipatrullidele, kes teda maakonnas otsivad. Olevil on lühikesed hallid juuksed, ta on umbes 185 cm pikk ja kõhna kehaehitusega. Seljas võib tal olla musta värvi õhuke tuulejope ja sinist värvi teksapüksid.

Politsei palub kõigil, kes on Olevit näinud või omavad teavet tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada telefonil 5661 4113 või helistada hädaabinumbril 112.