"Mina olen kolme lapse ema. Kui mees kodus on, saab tema autoga poest süüa tuua. Kui olen lastega üksi, siis on tõesti vahel hea toitu koju tellida. olen Mychefi kasutanud juba päris mitu aastat. Nende teenuse kvaliteet on hea. Sama ei saa öelda aga restoranide kvaliteedi kohta - see on langenud nii madalale, et ei taha kahjuks seda toitu enam tasuta ka. Lapsed vahel ikka tahtsid hiina toitu või pitsat. Viimased korrad keegi ei ole söönud. Seega laste tõttu pole ka viimasel ajal väga koju tellinud."

"Sai kunagi Mychefi proovitud. Kaks korda proovisin, siis sai tahtmine otsa. Samad probleemid on ka teistel kohtadel. Põhiline probleem - lubatud kohaletoimetuse ajad ei päde. Lähen siis juba parem ise sööma, kui et ootan ja ootan. Teine probleem, mis pole nii sage - toit on karbis segi keeratud. Okei, see pole ehk nii kriitiline asi. Aga senikaua, kui toit krooniliselt hilineb ja mitte vähe, ei ole mingitel nendel toidukulleritel lootust siin äri teha."

"Minul on seda vaja, sest mul on füüsiline töö ja pikad, 14-17h tööpäevad, mille jooksul ma söön kolm sooja einet. Ühe eine võtan kaasa, teise tellin sageli Woltist, kolmanda keedan/teen kohapeal (pakisupp või kuumad juustusaiad mikros). Miks ma restorani ei jaluta? Eile tahtsin India toitu. Lähima India söögikohani on siit aga 8 km. Sama kaugel on korralik sushikoht."

"4-5 eurot tunnis on tõesti palk, mille juures tasub kodust toit kaasa võtta. Ise käin aga väljas söömas seetõttu, et korra kontorist välja saada ja veidi pikem jalutuskäik teha kui maja ühest otsast teise."

"Pole kunagi seda teenust kasutanud ja ei hakka ka. Kesklinnas jalutad restosse ja üle 10 minuti see aega ei võta. Kui on pikem istumine ja vajadus tööd teha, siis on suvel grill ja talvel praeahi. Kui on soov rämpstoitu osta, siis on burger või kõne pitsasse ja korjan selle mööda minnes ära."

"Ise kasutan tihti Wolti. Soodne ja arveldama ei pea, raha läheb automaatselt maha. Ülimugav, suht kiire ka kesklinnast välja ja toiduga pole kunagi probleeme, isegi pitsa on õigetpidi ja terve."

"Kes tahaks süüa seda jalgrattal läbi klopitud ja loksutatud ning maha jahtunud toitu? Kulleri tasud on ka üüratud Woltil. Tükk aega kasutanud Mychefi ja väga rahul, võib-olla ainukeseks miinuseks on see, et toidukohti on nende listis vähevõitu."