Uurijate andmetel avastati ööl vastu esmaspäeval Moskva Lenini prospekti elamukompleksi ühest korterist mehe, naise ja alaealise tüdruku surnukehad. Kõigil kolmel olid vägivaldse surma tunnused tulirelvahaavade näol, vahendab Rossiiskaja Gazeta.

On kindlaks tehtud, et naine viibis koos lapsega külas oma ammusel tuttaval. Kohtumise käigus haaras mees ootamatult jahirelva ja tulistas oma külalisi vähemalt kaks korda. 43-aastane naine sai mitu haava pähe ja tüdruk lasu selga. Ema ja tütar surid saadud vigastustesse kohapeal. Praktiliselt kohe pärast seda lõpetas mees oma elu enesetapuga, tulistades end samast relvast.

Telekanali Zvezda andmetel oli mehe näol tegemist Aleksandr Šiliniga. Venemaa välisministeeriumi veebilehe andmetel on olemas vaid üks selle nimega töötaja, kelle viimane töökoht oli Venemaa saatkonna nõuniku amet Indoneesias. Sotsiaalmeedia profiili järgi tegeles Šilin palju jahipidamisega ja reisis selleks tihti erinevates riikides. Talle meeldis poseerida fotodel relvade ja metsloomadega.