Bagley sõnul saab ta kinnitada, et 25-aastane Eesti kodanikust mees, kes oli Austraalias tööviisaga, hukkus 1. jaanuaril piirkonnas toimunud avariis.

Samuti olid autos tema sõnul ka 22-aastane naine ja 29-aastane mees, kes mõlemad olid ka Eesti kodanikud ja riigis tööviisade alusel.

"Reisijate vigastused olid väikesed ja naisreisija saab täna haiglast välja. Juhi peret on juhtunust teavitatud," lisas Bagley.

Politseiniku sõnul on tema teada Eesti konsulaat Perthis pakkunud õnnetusse sattunud kaasreisijatele abi ning lubanud aidata ka lähedasi juhi põrmu kodumaale toomisel.

Avarii detailide kohta uurimise tõttu politseiametnik hetkel midagi lisada ei saanud.

Austraalias toimus eile Warwicki maanteel Duncraigis kell 17.17 kohaliku aja järgi liiklusõnnetus, kus Delfile teadaolevalt eestlase juhitud kastiauto juht püüdis reastuda ümber teise sõiduritta, kuid põrkas kokku kahe sõidukiga.

Kastiauto juht, 25-aastane mees, hukkus silmapilkselt, kui kokkupõrke tagajärjel tabas auto elektriposti, mis omakorda kukkus ja purustas juhipoolse katuse osa.

Parameedikud viisid sündmuskohalt Royal Perth haiglasse 22-aastase naise ja 29-aastase mehe.

Delfi andmetel hukkus õnnetuses 25-aastane Türilt pärit noormees Marko, kes pärast õpinguid Türi gümnaasiumis jätkas haridusteed Tallinna tööstushariduskeskuses. Pole täpselt teada, kui kaua oli Marko Austraalias olnud, kuid noormehe tuttava sõnul kolis ta vähem kui kuu aega tagasi koos oma tüdruksõbraga Perthi. Mees tegeles ehitus- ja renoveerimistöödega.

Delfi andmetel oli 22-aastane autos viibinud naine hukkunu tüdruksõber.