Villu Reiljan ja Edgar Savisaar arutlevad oma kohtumisel linnapea töökabinetis 15.12.2014 Neinar Seli, Ain Seppiku, Rain Rosimannuse, Taavi Rõivase jt üle. Vello Kunmani esindajana Savisaare juures olev Reiljan ütleb, et kuigi tegemist pole linnavalmistega, siis „riigi tõe ja õiguse nimel" ta (ei öelda, keda silmas peetakse-toim.) hea meelega panustaks. Ilmselt peetakse silmas Keskerakonnale annetamist. „Igatahes ütleme, mitte sittagi ei saa aru sest asjast. Ma ei saa aru noh, kust kohast kuradi need 32 protsenti nüüd kuradi pededel niimoodi ...," ütleb Reiljan, viidates Reformierakonna 32-protsendilisele toetusele.

Savisaar ütleb: Ei saa olla, kurat.

Reiljan kiidab takka, et ei saa olla jah, sest neil ei ole midagi ette näidata. „Kollanokad, ei ole ju üldse tegelikult noh, nad ei saa asjadest asjadest arugi. Ja sellega ma tean kindlalt, et neil omavahel käib seal üks tõsine andmine, seda ma tean küll. Sest noh, mul on mõned sihuksed tegelased, kes ütleme, noh on selle ealised ja-jaa ühte teist panevad kõrva taha nendest asjadest."

Reiljan räägib ka, et kellelgi on prokuratuuris kõva pidamine ning kambavaim paistab neil kõva olevat. „Kui võtame nüüd sisuliselt, vaata Seli (Neinar Seli -toim) ei ole Tallinna ja ... ütleme Sadama nõukogu esimehena mitte mingisugune ametiisik, mitte üheski käsitluses ei saa olla./.../ Selle kohta ütles, sa ütled mulle, mis asjatundja, et see Isop (kohtunik Külli Isop - toim.) ei ole kunagi ühtegi inimest õigeks mõistnud."

/.../

Savisaar avaldab samuti üllatust, öeldes, et oli täiesti veendunud, et Seli tuleb sellest asjast ilma eriliste probleemideta välja.

Reiljan selgitab aga, mis on Seli probleem. „Tegelikult vaata, Reformierakonna siseprobleemid on need, seal on nagu, ütleme Rosimannus on väga huvitatud, et see Seli tiim jah, ütleme Anispi liin, et ta noh, lükatakse eemale, et endale nagu Lang ja siis ütleme eksole Tamkivi (Reformierakonna poliitik Jaanus Tamkivi, kes ei kandideerinud enam 2015. aasta riigikogu valimistel ja läks ettevõtlusesse - toim.) ja-jaa, kes siis on nagu noh, kõik lasete lahti need, sihuke vanemat koosseisu (vahepeal arusaamatu tekst)... ma arvan, et Rosimannus ega Taavi Rõivas mitte kedagi enda kõrvale võtta. Et seal on nagu siseprobleemid päris teravad, eksole, et noh näitab seda, see pidi olema Rosimannuse ja veel ... (arusaamatu tekst vahepeal) ... Noh, eks näis, mis sellest saab."

Seejärel tunneb Savisaar huvi, kuidas tema vana sõber Ain Seppik nüüd siis ennast ka Reformierakonnas tunneb ning kas talle tõesti meeldib praegu istuda seal tagapingil.

Reiljan: „Just, on tagapingis. Ma sain aru, et ta pidi vist nagu naise osas vist pidi nendega. Või sulle ei tundu vä?"

Savisaar: „Võib-olla küll jah."

Siin tekib küsimus, kas Reiljan annab mõista, et tänu Seppiku minekule Reformierakonda valiti tema abikaasa Malle Seppik alates 1. septembrist 2014 riigikohtunikuks?

Reiljan leiab ka, et Savisaarele tuleks püstitada väikese elutöö ausammas selle eest, „et see kuradi vene tiiva oled nii ära maha maandanud, et ta on eriti rahulik, kõssa-kõssa eksole niimoodi jah. ... (ei saa aru) ... teeb kõik, mis kästakse eksole ... (ei saa aru) ... nad saavad aru või saavad aru, aga ei tunnista kurat. Ma ei tea ... (ei saa aru) ... täna tulin ... vaatan, Isamaa ... (ei saa aru) ... ja igasuguseid tegelasi ja sotsid ka teavad ... (ei saa aru) ... kurat, nigu venelase häält küll ... (ei saa aru) ...," räägib Reiljan.

Seejärel hakkab Reiljan Savisaarele rääkima Vello Kunmani probleemist (Kunmani tütre maja Sihi tänaval, mis ehitati suurem kui planeeritud).