"Ma ei soovi, et Eesti valitsus lõpetatakse SMS-i teel," oli juba tuttavaks loosungiks ajakirjanikele.

"Parlament on see, kes saab mulle mandaadi anda, on seda kahel korral teinud, ja ainult parlament saab selle võtta," lisas Rõivas.

Rõivas mainis, et Reformierakonna võitlus läheb edasi. "Reformierakond on riigikogu kõige suurem fraktsioon. Meil on 30 liiget, need liikmed on täis tahet Eesti eest seista ja ma olen täiesti kindel, et me pingutame tulevikus väga palju selle nimel, et Eestil läheks hästi," lisas ta.

Rõivas pöördus president Kersti Kaljulaidi juurde järgmise sõnumiga: "Meie ei ole pidanud mingit salakõnelusi, meie ei ole teinud valmis kokkuleppeid. Me oleme hoidnud kuni viimase hetkeni ametis olevat valitsust. Ilmselt mul tuleb tunnistada, et ma isiklikult kui ka minu juhitav erakond on teinud selle vea, et me oleme uskunud neid, kes vaatavad meile silma sisse ja ajavad valskust. Aga Eesti riigi juhtimisel oleme teinud oma tööd südamega ja me oleme seda tööd teinud hästi," kommenteeris Rõivas.

Küsimusele, mis soovitus on Taavi Rõivasel uuele koalitsioonile, vastas ta järgmist: "Minu soovitus on eeskätt IRL-i liikmetele kümme korda järele mõelda, kas nad tegelikult ka tahavad seda vasakpööret."

Vaata lähemalt videost!