Savisaar ei teadnud Keskerakonna garantiikirjadest midagi? Eesmaa: arvan, et Toobal ei võtnud sellist suurt vastutust Savisaarega konsulteerimata

Kaader videost

2014. aastal Keskerakonna aseesimehe ametis olnud Enn Eesmaa sõnul jättis erakonna tollane terav sisevõitlus tema ja ka teise erakonna aseesimehe Kadri Simsoni infosulgu, mistõttu ei teatud garantiikirjade väljastamisest midagi. Variant, nagu oleks Priit Toobal ligi 700 000 euro suurused garantiikirjad allkirjastanud Savisaare teadmata, on Eesmaa arvates väheusutav.
Loe edasi...

Helme ja Kaljuranna sõnasõda: "Kui keegi tuleb autoga, räägib vene keelt ja hakkab mängima sõjamänge, siis see ei tähenda, et ta on riigivastane!"

Keskerakonna erakorralisel aastakonverentsil Kuressaares valiti Saaremaa piirkonna esinaiseks Janne Nurmik.

Mart Helme, Allar Jõks, Marina Kaljurand, Siim Kallas ja Mailis Reps osalesid täna Vikerraadio presidendikandidaatide debatis. Muuseas tuli jutuks ka Helme väidetav nn viies kolonn, mille liikmeteks olevad vene noormehed ootavad väidetavalt ainult võimalust, et Eesti riigi vastu üles tõusta.
Loe edasi...

Yoko Alenderi ekslik säutsatus: Keit, Valdo, kas Varekiga on räägitud?

Reformierakondlane Yoko Alender uuris täna Twitteris Marina Kaljuranda pooldavatelt erakonnakaaslastelt, kas Rakvere valijamehega on toetuse osas räägitud.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: Pinnase vajumise tõttu oli Tallinnas suletud mahasõit Tammsaare teele

Laske elada, raisk

Tallinnas Pärnu maanteel oli linnast väljuval suunal suletud mahasõit Tammsaare teele.
Loe edasi...

DELFI FOTOD ja VIDEOD: Mõrvatud allilmaliider Nikolai "Kolja" Tarankov saadeti Lasnamäel viimsele teekonnale

Täna kogunesid lähedased, tuttavad ja sõbrad Lasnamäele Jumalaema Kiirestikuulja ikooni kirikusse, et saata viimsele teekonnale hiljuti mõrvatud allilmaliider Nikolai "Kolja" Tarankov.
Loe edasi...

Lapsel suu kinni teipinud õpetaja lasti lahti

Vajunud pinnas

Paide valla lasteaed-kool teatas, et õpetaja, kes pedagoogilise meetmena lapsel suu kinni teipis, lasti lahti.
Loe edasi...

Lähme, mu vaprake, ma näitan sulle siin Tallinnas džihaadi!

lasteaed

Riigiprokuratuur on algatanud kriminaalasja karistusseadustiku terrorismi toetamist käsitleva paragrahvi alusel. Tallinnas sündinud aseri päritolu Amira Akperova on sotsiaalmeedias rääkinud džihaadist. Amira abikaasa sõnul süüdistatakse neid katses müüa üks Tallinna neiu ISIS-e pruudiks.
Loe edasi...

Dubaisse oma süütust müüma sõitnud Venemaa iluduskuninganna jäi kadunuks

Foto: Vida Press

Tänavu juunis Miss Moskva võistlusel teise koha saanud 17-aastane Anna Feschenko reisis hiljuti Dubaisse, et müüa 10 000 euro eest maha oma süütus.
Loe edasi...

Anett Kontaveit jõudis tugeval turniiril Hiinas poolfinaali!

Anett Kontaveit

Hiinas Guangzhous jätkuval WTA turniiril näitab endiselt heal tasemel mängu Anett Kontaveit, kes alistas veerandfinaalis tulemusega 6:4, 4:6, 6:3 šveitslanna Viktorija Golubići (WTA 67).
Loe edasi...

Tööandjad: valida on kas väiksem pension ja viletsam arstiabi või aafriklased ja ukrainlased naabermajas

Peep Peterson ja Toomas Tamsar

Üha süveneva tööjõupuuduse leevendamiseks peab Eesti muutma oma suhtumist välistööjõusse ja muutuma aktiivseks värbajaks, ütles Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja Toomas Tamsar täna Eesti Ametiühingute Keskliidu strateegiakonverentsil esinedes.
Loe edasi...

FOTOD: Tallinna Sadama juhatuse esimees kutsuti kaitsepolitseisse

Valdo Kalm teel kaposse

Täna hommikul pisut enne kell 9 võis näha, kuidas Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm astus sisse kaitsepolitsei Tõnismäel asuva peamaja uksest.
Loe edasi...

Uus massiivne andmeleke paljastab 175 000 Bahama firma juhid ja omanikud, nende seas mõjuvõimsa ELi eksvoliniku

Bahama keskpank.

Täna avalikuks saanud uues Panama paberitega sarnases andmelekkes on 175 000 Bahamal 16 aasta jooksul registreeritud ettevõtte info. Ettevõtete omanike ja juhtide seas on taas palju poliitikuid, teiste seas endine ELi konkurentsivolinik Neelie Kroes.
Loe edasi...