Esimesena vastanud vanem mees ütles, et hääletab Vladimir Žirinovski partei poolt. "Ta räägib õiglaselt. Ta räägib kõvasti, vabandage väga. Ta on õigluse poolt," ütles mees. Ta usub valimiste aususse. "Sest ma tahan uskuda. Mulle tundub, et iga inimene tahab millessegi uskuda. Peab uskuma. Miks mitte uskuda? Mille nimel me siis elame, olemas oleme?" küsis mees.

Tema kõrval olev vanem naine teatas, et hääletab keskpartei, Putini erakonna poolt. "Sest ma usun temasse," ütles naine, kes ei kahelnud valimiste aususes.

Kolmas vanem mees toetas samuti Venemaa võimuerakond Ühtset Venemaad, sest pidas seda kõige lootusrikkamaks erakonnaks. Ta uskus valimiste aususse.

Neljandaks küsitletud keskealine mees ütles, et tema hääletab Venemaa poolt.

Viiendaks küsitletud noor mees ütles, et hääletab liberaalse Jabloko partei poolt, sest peab seda ainsaks ehtsaks opositsiooniks praegu. Valimiste aususse ta pigem ei uskunud.

Kuuendaks küsitletud vanem naine ütles, et hääletas Ühtse Venemaa poolt. Ta uskus, et valimised on ausad.

Viimasena küsitletud keskealine mees ütles, et tema Ühtse Venemaa poolt ei hääleta, sest selle juhiks olev peaminister Dmitri Medvedev ei meeldi talle. Kelle poolt ta hääletab, ei osanud ta veel öelda.