BLOGI: Varvara juhtumi uurimine viis Narvas elanud noore narkomaanini, kes võttis teadlikult üledoosi ja suri

Nelja aasta eest mõrvatud 9-aastase Varvara tapja leidmiseks on politsei kogunud ligi 2900 inimese DNA-proovid ning teinud mitutuhat menetlustoimingut. Uurijad on tuvastanud isiku, kelle DNA kattub ohvrilt ning tema leidmiskohast võetud proovidega, kuid puudub võimalus täiendavalt koguda tõendeid mehe seostamiseks selle kuriteoga.
Loe edasi...

Abilinnapea Kalle Klandorf: parteis lõõmav kodusõda võib ka Tallinna keskfraktsiooni lõhki ajada

Kalle Klandorf ja teised keskerakondlastest linnajuhid on surmväsinud partei kodusõjast, mis jätkudes põhjustab järgmistel valimistel vältimatu kaotuse.

Kalle Klandorfi sõnul oli Kadri Simson kahe leeri lepitamise nimel valmis fraktsioonijuhi kohast loobuma.
Loe edasi...

Paldiski maantee pikaks ajaks sulgemise teade põhjustas ummiku

Täna südaööst pidi olema suletud Tallinna Paldiski maantee lõik, mis jääb Järvekalda tee ja Õismäe tee vahele. Tegelikkuses sai seda lõiku mööda siiski sõita, aga liikluspiirangutest teadlikud inimesed, kes asusid kasutama ümberkaudseid teid, tekitasid sellega ummiku.
Loe edasi...

Tarand: Savisaar pakkus presidendivalimistel mulle äraostetavate saadikute nimekirja

Vabaduse laul 2011.aastal

Eurosaadik Indrek Tarand rääkis nädalalõpulehele LP antud intervjuus eelmistel Eesti presidendivalimistel kandideerimise tagamaadest ning kokkulepetest Keskerakonnaga.
Loe edasi...

"Panama pakett" on Eesti ärimeeste vana tuttav, maksuparadiisiga on oma suhe ka Savisaarel

Panama City

Kuigi seoses Mossack Fonseca andmelekkega ei ole veel Eesti kodanikega seonduvat konkreetset infot välja ilmunud, siis on varasemast teada mitmeid juhtumeid, kus tuntud Eesti inimesed on sattunud ajakirjanduse huviorbiiti seoses Panama-suunaliste tehingutega.
Loe edasi...

Miljoneid dokumente hõlmav andmeleke paljastab maailma juhtide salajased varad

Vladimir Putin

Maailma meediaväljaanded asusid täna avalikustama nende kätte lekkinud andmeid maksuparadiisideks peetavatesse riikidesse asutatud ettevõtete ja nende omanike kohta.
Loe edasi...

Massiivne andmeleke: Putini lähikond kuulub planeedi rikkaimate inimeste sekka

Roman Rotenberg, Vladimir Putin, Gennadi Timtšenko

Panama õigusbüroost lekkinud miljonid dokumendid tõestavad, et maksuparadiisidesse registreeritud firmade omanikuks polnud küll Vene president Vladimir Putin isiklikult, küll aga tema lähiringkonda kuuluvad inimesed.
Loe edasi...

ULME: Alo Bärengrubi meeskond võitis karikasarjas Rahvaliiga tiimi 40:0!

Nõmme Kalju - Sillamäe Kalev, Alo Bärengrub

Endine tippjalgpallur Alo Bärengrub osales eile väikeste karikavõistluste esimese ringi (1/64-finaal) mängus, kus vastane andis üles vaid seitse mängijat. Väga pehmelt öeldes jäi Rahvaliiga sats kerge surve alla.
Loe edasi...

FOTO: Piinlik aps Swedbanki laenuosakonnast paljastas, kuidas klientidesse suhtutakse

Facebookis ringleb mõnda aega kuvatõmmis e-kirjast, mille on pank eksikombel saatnud kliendile, kuigi see oli kirja sisu arvestades mõeldud kolleegidele ning majasiseseks kasutamiseks.
Loe edasi...

Suvi hiilib vägisi ligi: alanud nädalal tuleb 18 kraadi sooja!

Pilt on illustreeriv

Riigi ilmateenistuse prognoosi kohaselt võivad alanud nädalal mõnel pool Eestis soojakraadid küündida kuni 18 kraadini. Samas kimbutavad Eestit aeg-ajalt ka vihmahood ning tugevad tuulepuhangud.
Loe edasi...