3. märtsil toimus Raplamaa piirkonna aastakoosolek. Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ütles, et 2. märtsil tuli Repsi arvutist talle 18 inimese avaldus sooviga piirkonda vahetada.

Kuna nii suur hulk piirkonda vahetada soovivate inimeste hulk ei ole tavapärane ja avaldused ei tulnud inimestelt endilt, siis helistas Toobal inimestele ja küsis, miks nad soovisid vahetada piirkonda.

"15 inimest ei teadnud piirkonnavahetuse soovist midagi. Kolm olid kuulnud, et tuleb minna järgmisel päeval Raplasse koosolekule," kommenteeris Toobal.

3. märtsi aastakoosolekul ei saadud Raplamaa piirkonna kvoorumit kokku, järgmine koosolek toimub 30. märtsil. Keskerakonnas käib peale sügisest kongressi äge võitlus Edgar Savisaare ja Kadri Simsoni toetajate vahel. Piirkondades, mida juhivad Simsoni poolehoidjad, on piirkonna juhi valimistel tihti konkurendiks välja pandud ka Edgar Savisaart toetanud leeri esindaja. Reps on Simsoni toetaja. Toobal ei välistanud, et Raplamaa valimistel võib ka talle tekkida vastukandidaat.

Reps ütles, et toimuv on osa Keskerakonna sisevõitlusest. Pikemalt ta seda aga praegusel hetkel kommenteerida ei soovinud, sest protsess veel käib.

Töörühm koguneb esmaspäeval ja loodab kohe samal päeval ka oma tööga lõpule jõuda, et seejärel saata järeldused juhatusele, mis peab tegema otsuse. Töörühma liikmed on Toobal, Enn Eesmaa, Siret Kotka, Kalle Klandorf ja Järvamaa piirkonna kuraator Urmo Saareoja. Kõik peale Eesmaa kuuluvad Keskerakonnas Savisaare leeri.