Sel aastal oli pressikonverents lühem ja Tesla hinnangul kohmakalt korraldatud. Sellist pressikonverentsi nagu 2013. aastal, kui Putin vastas küsimustele neli ja pool tundi, arvatavasti enam ei tule.

Tesla oletas, et Putin pidi peale pressikonverentsi kohe minema järgmisele kohtumisele, sest ta vaatas kogu aeg kella.

"Küsimusi esitada ei õnnestunud. Ta vastas igale küsimusele liiga kaua. Küsimusi esitati poole vähem kui 2014. aastal. Arvan ikkagi, et pressikonverentsi juhtinud Dmitri Peskov oleks pidanud tempot kiirendama, piirama küsimusi või ütlema, et esitagu küsimused lühidalt ja mitte üle ühe korraga," selgitas Tesla, mis ei õnnestunud Eesti ajakirjanikel küsimusi esitada. Peale Tesla lubati sinna Eesti poolt ka ERR-i korrespondendid Neeme Raud ja Anton Aleksejev.

Sel aastal oli ajakirjanikke varasemast veel rohkem. Eriti palju oli kohalike väljaannete ajakirjanikke, aga küsimusi esitama pääsesid ikka peamiselt üleriigiliste väljaannete ajakirjanikud.

Esireas istunud Teslal oli süles plakat kirjaga "Tere, kallis Vladimir! Kuhu läheb aeg?" Selle kohta vastates oli ta sõnaaher ja ütles, et küsimus "Kuhu läheb aeg?" on filosoofiline.