Nende hulgas on kirjanik Vassili Aksjonov, Natalja Gevorkjan (ajaleht Kommersant), Igor Golembiovski (ajaleht Novõje Izvestija), Georgi Gulia ja Sergei Dorenko (ORT), Anna Katškajeva (raadiojaam Vabadus), Kirill Kleimenov (ORT), Otto Lacis (Novõje Izvestija), Vladimir Pozner (ORT/ATV), advokaat Genri Reznik, Vitali Tretjakov (Nezavissimaja Gazeta), endine ORT peadirektor Igor Šabdurassulov, Jegor Jakovlev (Obštšaja Gazeta), Leonid Jakubovitš (ORT).

Lisaks sellele esitas Berezovski palve jagada vastutus ORT tuleviku eest valduskompanii Media-Most esindajatele Aleksei Venediktovile (Ehho Moskvõ), Jevgeni Kisseljovile (NTV), Sergei Parhomenkole (ajakiri Itogi) ning Mihhail Bergerile.

Nende hulgas, kes on andnud oma nõusoleku aktsiaid vastu võtta on Berezovski sõnul Vladislav Fljarkovski (TV-Tsentr) ning kirjanikud Juri Ljubimov, Viktor Pelevin, Rustam Hamdamov ja Fazil Iskander.

Berezovski rõhutas, et nimekiri ei ole veel lõplikult valmis.

Ta avaldas veendumust, et aktsiate üleandmine haritlaskonna esindajatele aitab kaasa Venemaa tsiviilühiskonna institutsioonide ülesehitamisele, mille hulgas on üks tähtsaimaid massiteabevahendite vabadus.

Vastates ajakirjanike küsimustele, kinnitas Berezovski, et presidendi administratsiooni juht Aleksandr Vološin oli üks neist, kes keeldusid tema ettepanekust olla ORT aktsiapaki haldajad. Ta ei tahtnud nimetada rohkem keeldujaid.

Ärimees teatas, et ta ei teinud seda otsust üksi, vaid koos ülejäänud aktsionäridega, kes on firma LogoVAZ ja üks kommertspank.

Otsuse vastuvõtmisel oli Berezovski pidanud nõu Badri Patrkatsišvili, ORT ajakirjanike, sealhulgas Dorenko, Konstantin Ernsti ning ORT endise peadirektori Šabdurassuloviga.