Eesti-Jordaania parlamendirühma esimees on Eerik-Niiles Kross ja liikmed Andres Anvelt, Andres Metsoja, Kalle Palling, Mati Raidma ja Mihhail Stalnuhhin.

Eesti jalgpalli toetusrühma esimees on Dmitri Dmitrijev ja aseesimees Deniss Boroditš. Toetusrühma liikmed on Mihhail Korb, Kalvi Kõva, Lauri Laasi, Andres Metsoja, Andre Sepp, Märt Sults, Mihhail Stalnuhhin, Rainer Vakra ja Tarmo Tamm.

Kurdistani toetusrühma esimees on Eerik-Niiles Kross ja liikmed Jüri Adams, Yoko Alender, Andres Herkel, Mihkel Raud, Artur Talvik ja Hardi Volmer.

Piiriäärse koostöö toetusrühma esimees on Mihhail Stalnuhhin ja aseesimees Dmitri Dmitrijev. Toetusrühma liikmed on Mihhail Korb, Valeri Korb, Lauri Laasi, Martin Repinski, Kersti Sarapuu, Erki Savisaar, Märt Sults ja Tarmo Tamm.

Parlamendirühmad aitavad riigikogu liikmetel suhelda teiste riikide parlamentidega, viia ellu välispoliitikat ja tutvustada meie riiki mujal maailmas. Toetusrühmade ja ühenduste kaudu saavad riigikogu üksikliikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale ning toetada ja kaitsta kitsama eluvaldkonna huve.

XIII Riigikogu on moodustanud kokku 43 parlamendirühma ja 44 ühendust.