Ühenduste kaudu saavad riigikogu liikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale ning toetada ja kaitsta kitsama eluvaldkonna huve, teatas riigikogu pressiteenistus.

Eesti filmi toetusrühma “Meie oma Oscar” esimees on Artur Talvik ning liikmed Yoko Alender, Andres Anvelt, Krista Aru, Maire Aunaste, Eerik-Niiles Kross, Külliki Kübarsepp, Viktorja Ladõnskaja, Ain Lutsepp, Heidy Purga, Henn Põlluaas, Mihkel Raud, Mailis Reps, Märt Sults, Tanel Talve ja Hardi Volmer.

Eesti põllumeeste toetusrühma esimees on Siret Kotka ja aseesimees Tarmo Tamm. Toetusrühma kuuluvad Jaanus Karilaid, Heimar Lenk, Jaak Madison, Jaanus Marrandi, Andres Metsoja, Aadu Must, Meelis Mälberg, Ivari Padar, Raivo Põldaru, Henn Põlluaas, Martin Repinski, Mailis Reps, Erki Savisaar, Arno Sild, Märt Sults, Priit Toobal ja Einar Vallbaum.

Noorte toetusrühma esimees on Lauri Luik ning liikmed Yoko Alender, Deniss Boroditš, Jüri Jaanson, Jaanus Karilaid, Johannes Kert, Martin Kukk, Kristjan Kõljalg, Kalle Palling, Heidi Purga, Laine Randjärv, Mihkel Raud, Martin Repinski ja Andre Sepp.

Pärnumaa toetusrühma esimees on Mark Soosaar ja liikmed Mart Helme, Jüri Jaanson, Toomas Kivimägi, Andres Metsoja ja Kadri Simson.

Vabadussõjalaste rehabiliteerimise toetusrühma esimees on Jaanus Karilaid ning liikmed Mart Helme, Martin Helme, Heimar Lenk, Aadu Must, Henn Põlluaas ja Märt Sults.

XIII Riigikogu on moodustanud kokku 40 parlamendirühma ja 36 ühendust.