Valitsuse koosseisus on kolm välismaalast, kes said Ukraina kodakondsuse, vahendab Interfax-Ukraina.

Asepeaministriks ning regionaalarengu, ehituse ja elamu- ja kommunaalmajanduse ministriks saab Gennadi Zubko (Petro Porošenko blokk), asepeaministriks ja kultuuriministriks Vjatšeslav Kõrõlenko (rahvarinne), asepeaministriks Valeri Voštševskõi (Ljaško radikaalne partei), ministrite kabineti ministriks Ganna Onõštšenko (rahvarinne).

Tervishoiuministriks saab Oleksandr Kvitašvili, majandusarengu- ja kaubandusministriks Aivaras Abromavičius, rahandusministriks Natalja Jaresko, haridusministriks Sergi Kvit ning energeetika- ja söetööstuse ministriks Volodõmõr Demtšõšõn (kõik Porošenko blokist).

Siseministriks kinnitati Arsen Avakov, justiitsministriks Pavlo Petrenko (mõlemad rahvarindest), noorte- ja spordiministriks Igor Ždanov, keskkonna ja loodusvarade ministriks Igor Ševtšenko (mõlemad Batkivštšõnast) ning põllumajanduspoliitika ministriks Oleksi Pavlenko (Samopomitš).

Sotsiaalpoliitika ministri ametisse sai Pavlo Rozenko ning infrastruktuuriministri ametisse Andri Pivovarskõi (mõlemad Porošenko blokist).

Loodi ka uus informatsioonipoliitika ministri ametikoht, millele asub Juri Stets Porošenko blokist.

Ukraina kodakondsus anti teisipäeval president Porošenko korraldusega Natalja Jareskole (varem USA), Oleksandr Kvitašvilile (varem Gruusia) ja Aivaras Abromavičiusele (varem Leedu).