Üks võitudest läks Harjumaale, kassapidajana töötavale pensionärile. Naine ostis võidupileti internetist ning sealt kontrollis ka võitu – saadet tol päeval ei saanud vaadata, sest tal olid külalised. Võidusumma eest plaanib naine tasuda autoliisingu, vahetada kodumajal katuse ning anda raha ka lapsele ja lastelastele. Võitja sõnul oli see tema jaoks kolmas suurem lotovõit - seni võidetud mõnituhat krooni on omal ajal ta elujärje parandamisel palju abiks olnud ja nüüdne summa tagab töötamist jätkata plaanivale naisele muretu pensionipõlve.

Ka teine lotovõit läks Harjumaale – bussijuhina töötav vanem mees, kes oli oma võidupileti ostnud Väike Õismäe R-kioskist, käis võitu vormistamas koos abikaasaga. Mehel oli hiljuti sünnipäev ning tema enda sõnul oli lotovõit kink, millest paremat oleks olnud raske soovida. Suuri plaane, mida rahaga teha, mehel veel pole. Arvas, et ehk läheb abikaasaga reisile ja remondib autot. “Igatahes on pensionipõlv meil nüüd kindlustatud,” olid peatselt pensioniikka jõudvad võitja ja tema abikaasa õnnelikud.

Kolmas õnnelik, kes vormistas oma võidu eile pealelõunal, oli keskealine Pärnumaa mees, kolme tütre isa. Võidupileti ostis igapäevaselt ehitusega leiba teeniv mees Pärnust, Atlantika R-kioskist. Mees on järjepidev lotomängija, kes iganädalaselt ostab ühe Bingo Loto ja ühe Viking Lotto pileti. Mehe sõnul tõigi talle võidu just järjekindlus. Võit tuli mehe sõnul talle õigel ajal, sest vana auto on just rikki läinud ning vaja uus soetada. Ka loodab mees, et lotovõit viib ta lähemale pere unistusele elada oma majas.